Cerceii de care Kate Middleton nu se poate despărți. Îi poartă de când a devenit celebră

Ducesa de Cambridge este loială stilului său favorit, cel clasic, și există un set de accesorii pe care îl poartă de când a început să aibă o relație amoroasă cu Prințul William, la începutul anilor 2000.
Este cunoscut faptul că Ducesa iubește cerceii cu perle și îi poartă adesea la evenimentele formale, dar aceștia erau preferații săi chiar înainte de a deveni  faimoasă. Imaginile din 2006, anul în care a început să apară în public alături de viitorul său soț, arată că acești cercei au fost întotdeauna favoriții ei.

O fotografie din 2006, în care Kate apare la parada militară de absolvire a Prințul William, putem observa că Ducesa are deja un aer regal, purtând o haină roșie, pălărie neagră și o pereche de cercei cu perle.
La acea vreme, mulți au comparat ținuta lui Kate cu una dintre ținutele emblematice purtate de Prințesa Diana într-o zi de Crăciun.

Bineînțele, de-a lungul anilor Kate și-a mărit colecția de cercei - de la cerceii emblematici Collingwood care i-au aparținut Prințesei Diana și până la cerceii cu perle și diamante împrumutați cu regularitate de la Regina Elisabeta, care au fost realizați din două perle mari oferite cadou Reginei în ziua nunții sale de conducătorul Bahrainului.

Dar favoriții lui Kate sunt o pereche de cerceii moderni, realizați de designerul Annoushka și care se vând online cu 1220 de lire.

Ducesa de Cambridge nu este singura membră a familiei regale care are o pasiune pentru perle.
Acestea sunt o alegere clasică și pentru Regină, pentru Ducesa de Cornwall și la fel erau și pentru Prințesa Diana. 

Și Meghan Markle, care preferă de obicei un look minimalist și bijuterii moderne, a adoptat acest stile. Ducesa de Sussex poartă adesea o pereche delicată de cercei cu diamante și perle, care i-a fost oferită cadou de Regina Elisabeta.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod