Cum să asortezi pantalonii cu pantofii. 12 combinații care se potrivesc perfect

Nu-i așa că ți s-a întâmplat să nu te decizi ce pantofi să porți cu unele perechi de pantaloni? Poate fi dificil să alegi modelul care se potrivește cel mai bine.
Unele încălțări par prea masive, altele sunt complet acoperite de pantaloni, iar altele arată nepotrivit în asociere cu ținuta aleasă. În loc să probezi toți pantofii pe care îi ai, află care sunt cele mai bune combinații.

Culottes




Pantalonii de tip culottes sunt foarte versatili și comozi. Sunt largi și scurtați puțin mai jos de mijlocul gambei. Faptul că au tivul ridicat îți permite să-i asortezi cu numeroase stiluri de pantofi. Sandalele cu barete subțiri care se poartă vara aceasta sunt o opțiune excelentă pentru pantalonii culottes.
Pun foarte bine în evidență baretele și tocul acestor încălțări în trend. De asemenea, îi poți purta cu papuci mules care pot alungi vizual picioarele. Și pantofii cu talpă joasă de tip loafer sunt o variantă bună.


Blugii drepți




Jeanșii fac parte din majoritatea ținutelor noastre din timpul liber, iar cei drepți sunt cât se poate de populari în 2019. Când vine vorba de alegerea pantofilor potriviți, una dintre cele mai bune opțiuni sunt pantofii cu toc și vârf ascuțit. Fie că alegi stiletto sau toc kitten, această combinație nu dă niciodată greș.
Pentru zilele de vară, o pereche de espadrile este o alegere ideală. Iar dacă vrei să porți pantofii sport masivi, unul dintre trendurile acestui an, atunci îi poți asorta perfect cu blugii drepți.


Pantalonii largi



Pantalonii largi se numără printre piesele vestimentare esențiale pentru fiecare vară. Dar când vine vorba de încălțările pe care să le porți cu acești pantaloni, în mod sigur ai dubii și nu știi ce să alegi. Influencerii în modă îi poartă cu pantofi sport albi și cu teniși, ceea ce împreună cu un tricou cu imprimeu creează o ținută cool, relaxată.
Merg la fel de bine cu pantofii deschiși în față. Pantofii cu vârful închis pot arăta bizar în asociere cu materialul larg din jurul lor. În moda acestei veri pantalonii largi sunt purtați și cu sandalele sport cu arici care au devenit foarte populare.


Pantalonii până la gleznă



Tăiați fix deasupra gleznei, aceștia sunt de obicei pantalonii pe care îi retușezi la croitor astfel încât să-ți vină perfect. Și pentru că te-ai străduit să-i transformi pentru a obține un look sofisticat, atunci cea mai bună variantă de a-i purta este în asociere cu sandale care au barete pe glezne.
Acestea vor atrage atenția asupra lungimii impecabile a pantalonilor tăi. De asemenea, îi poți asocia și cu pantofi cu călcâiul gol sau botine strânse pe picior, care continuă forma îngustă a croielii pantalonilor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod