Cum sa cumperi blugii perfecti. 4 reguli dezvaluite de specialisti

Cum să cumperi blugii perfecți. 4 reguli dezvăluite de specialiști

Să cumperi blugii care ți se potrivesc perfect poate fi o misiune destul de dificilă. Există atât de multe modele diferite, stiluri, branduri sau prețuri care variază de la cele mai mici până la unele șocant de mari.
Cu siguranța numeroase femei petrec ore în șir căutând și probând zeci de perechi de blugi înainte de a se decide. Dar atunci când găsești stilul ideal pentru tine, vei arăta și te vei simți fabulos purtând acea pereche de blugi care îți vine perfect.
Avantajul este că blugii de bună calitate arată impecabil ani la rând, ba chiar devin și mai cool pe măsură ce îi porți și se uzează. Capătă acel aspect pe care numeroase branduri se străduiesc să-l imite și în cazul blugilor noi. Devin ușor decolorați, apar zone tocite și franjuri la tiv, ceea ce le oferă și mai multă personalitate.
Prin urmare, cum găsești perechea perfectă de blugi? Experții în domeniu au câteva sfaturi și secrete pe care le-au dezvăluit pentru whowhatwear.co.uk.

Iată cum să cumperi blugii perfecți:

Nu urma trendurile de sezon când îți cumperi blugi

„Regula de aur atunci când cauți blugii care să-ți vină perfect este să ignori trendurile sezoniere”, declară Francesca Toninato, CEO al unui brand de jeans.
„Trendurile în modă vin și pleacă. Unele modele de blugi sunt interesante și le poți încerca, dar o pereche de jeanși care îți pune cu adevărat formele în valoare și îți vine perfect va rămâne mereu în tendințe”, spune specialista. Prin urmare, atunci când cumperi blugi, alege variante mai ieftine pentru cei în trend pe care nu îi vei purta prea mult și optează pentru o pereche de foarte bună calitate cu un model clasic, pentru acei blugi pe care îi vei purta ani la rând.

Încearcă o croială diferită

Probabil ți-ai format o părere cu privire la blugii care îți plac cel mai mult sau poate crezi că o altă croială nu te avantajează. Jeff Rudes, fondatorul brandului L'Agence, spune că ar trebui să ieși din acest tipar și ar trebui să încerci ceva diferit. „Ai putea fi plăcut surprinsă să descoperi ceva nou și interesant”, spune specialistul.
De exemplu, blugii cu talie înaltă se potrivesc oricui, indiferent de forma corpului, și te ajută să-ți pui talia în evidență. De asemenea, jeanșii ușor evazați revin permanent în tendințe, astfel că se poate spune că nu se demodează niciodată. Dacă îți faci curaj să încerci și altceva față de alegerile tale obișnuite, ai șansa să descoperi stiluri care ți se potrivesc de minune. Încearcă perechi de blugi în modele și nuanțe cât mai variate pentru a descoperi ce model este ideal pentru tine.

Testează calitatea denimului

Calitatea materialului este esențială atunci când alegi o pereche nouă de blugi. Există foarte multe variante de material. De multe ori, blugii de calitate inferioară pe care îi găsești la prețuri reduse nici nu pot fi considerați a fi din denim.
Aceștia conțin foarte multe fibre elastice, sintetice, care se îndepărtează mult de la ceea ce ar trebui să fie denimul de fapt. Denimul care nu se întinde și nu conține fibre elastice este un material clasic, foarte rezistent în timp. Poți găsi și produse de calitate care includ fibre elastice, acest tip de material fiind ideal pentru jeanșii de tip skinny. Fibrele trebuie să fie dense și materialul complet opac. Întinde puțin materialul blugilor și privește-l în lumină. Dacă nu este complet opac, denimul are o calitate proastă.

Confortul este cheia

Trebuie să te poți așeza și să te poți ridica cu ușurință când porți blugii tăi preferați. Când probezi o pereche de blugi, lasă-te pe vine și apoi ridică-te. Dacă poți face această mișcare cu ușurință, înseamnă că blugii sunt mărimea potrivită și sunt suficient de confortabili.
Nu ar trebui să te strângă în talie, să-ți aplatizeze posteriorul sau să-ți îngrădească mișcările. De asemenea, este mai important să te axezi pe o potrivire perfectă în zona taliei și a posteriorului, decât să încerci să găsești lungimea perfectă. Blugii pot fi oricând scurtați în funcție de nevoile tale, dar este foarte dificil să-i ajustezi în partea de sus dacă sunt prea mici sau prea mari. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod