Cum să modifici o pereche de pantofi de care te-ai plictisit

Pasiunea pentru pantofi este împărtășită de numeroase femei. Vrem să avem cât mai mulți, în modele și culori variate.
Dar se întâmplă uneori să descoperi că ai multe perechi de pantofi, dar te-ai plictisit deja de o mare parte dintre ele. Bineînțeles, mai sunt și pantofii cu mici defecte precum zgârieturi, pete sau flecuri tocite de care pur și simplu nu te poți despărți, dar tot amâni să-i duci la reparat.

Partea bună este că nu trebuie neapărat să renunți la pantofii care nu-ți mai plac sau de care te-ai plictisit. Îi poți modifica foarte ușor astfel încât să devină mult mai interesanți.
De exemplu, dacă ai o pereche de pantofi negri cu toc și vrei să le oferi un plus de personalitate, este suficient să le vopsești vârfurile într-o nuanță metalică, așa cum este auriul. Nu e o procedură complicată, iar rezultatele te vor uimi.

Ai nevoie de:

- bandă adezivă
- pensulă subțire
- vopsea acrilică albă
- vopsea acrilică aurie
- o pereche de pantofi cu toc, din piele naturală sau sintetică. 
 
Cum să procedezi:

Pasul 1: Lipește banda adezivă pe pantofi pentru a lăsa liberă zona vârfurilor pe care vrei să o vopsești.
Ai grijă ca aceste zone să fie egale la ambii pantofi.

Pasul 2: Aplică vopseaua albă cu pensula pe vârful fiecărui pantof, pentru ca nuanța naturală a pantofilor să fie complet acoperită.

Pasul 3: După ce vopseaua albă este complet uscată, vopsește aceeași zonă cu nuanța aurie. Pune pantofii deoparte și lasă-i să se usuce perfect.

Îndepărtează banda adezivă și gata! Ai o pereche "nouă" de pantofi!


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod