Cum să porți blugii cu talie înaltă. 30 de stiluri

Fie că vrem sau nu, toamna se apropie cu pași repezi. Blugii vor fi tot mai prezenți în ținutele noastre, iar cei cu talie înaltă sunt în tendințe.
Află cum să-i porți și cu ce topuri se portivesc cel mai bine.

Poartă-i cu un top scurt

Pantalonii cu talie înaltă sunt ideali pentru a pune în evidență zona cea mai subțire a taliei. Iar un top decupat, care începe exact unde se termină talia pantalonilor tăi este o alternativă excelentă pentru un tricou sau cămașă bagată în pantaloni. Este mai sexy, dar totuși casual și usor de purtat.

Alege blugii largi ca să pari mai înaltă

Dacă pantalonii cu talie înaltă te avantajează în cazul în care ești minionă, atunci blugii largi cu talie înaltă sunt de-a dreptul perfecți! Purtați cu o bluză sau un tricou băgate în pantaloni, acești blugi te vor ajuta să obții efectul vizual de picioarele lungi. Nu uita să-i asociezi cu tocuri sau platformă pentru a amplifica acest efect de alungire.

Asociază-i cu pantofi sport

Uneori este dificil să creezi echilibrul perfect între un stil casual și unul cu aspect neglijent. De exemplu, dacă porți o pereche clasică de jeanși și un tricou larg atunci ai putea obține un look cu aspect neîngrijit sau banal.
Dar dacă înlocuiești blugii obișnuiți cu unii cu talie înaltă și îi porți cu o pereche de teniși sau de sneakerși și o cămașă băgată în pantaloni, vei obține o ținută la fel de comodă, dar mult mai interesantă. Este lookul ideal pentru o zi de weekend.

Poartă-i cu o bluză elegantă

La polul opus față de ținuta de mai sus este stilul elegant pe care îl poți obține cu ajutorul blugilor cu talie înaltă. Asortează-i cu un top elegant și sexy, așa cum este de exemplu un maiou cu dantelă, în stil furou.
Completează ținuta cu pantofi cu toc, iar rezultatul va fi un look sexy și sofisticat, perfect pentru o seară în oraș.

Alege simplitatea

De cele mai multe ori, un look simplu este cel mai reușit. Nu este necesar să depui prea mult efort și să-ți faci griji cu ce să porți o pereche de blugi cu talie înaltă. Un top simplu, așa cum este un maiou negru, o curea și o pereche de sandale cu barete subțiri sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a obține o ținută interesantă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod