Cum să porți bulinele pentru a obține ținute sofisticate. 40 de idei

Printre imprimeurile în tendințe pentru această vară se numără și bulinele, alături de printurile de inspirație tropicală, dungile verticale sau modelele florale de dimensiuni mici.
Deși par foarte simplu de purtat și asortat, bulinele au un dezavantaj pe care numeroase femei îl iau de obicei în calcul: pot părea mult prea copilăroase și nu par o alegere bună pentru o ținută sofisticată sau una potrivită pentru birou. 

Dar dacă știi cum să le asotezi, bulinele sunt o alegere excelentă atât pentru ținutele office, cât și pentru cele elegante și sofisticate, de zi. De asemenea, sunt ideale pentru look-urile tale de vacanță, rochiile lejere cu buline și chiar costumele de baie cu buline fiind în trend vara aceasta. 

O regulă esențială de care trebuie să ții cont atunci când porți bulinele este aceea de a alege culorile potrivite.
Variantele clasice de buline negre pe fond alb sau invers sunt adecvate ținutelor pentru birou, în timp ce combinațiile de culori puternice sunt ideale pentru ținutele de zi și cele pentru vacanță.

 Pentru ținutele de birou, alege rochiile midi sau cămășile cu buline în tonuri clasice de alb, negru, bleumarin, gri, maro etc. Poți opta și pentru pantalonii din stofă, cu buline de mici dimensiuni. 

De asemenea, evită să asociezi bulinele cu alte printuri, mai ales dacă nu ești sigură că se potrivesc.
Bulinele pot fi purtate și în combinație cu alte modele de imprimeuri, dar este dificil să asortezi perfect stilurile, iar riscul este ca ținuta să aibă un aspect prea încărcat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod