Cum să porți cu stil sutienul bralette? 20 de ținute perfecte care te pot inspira

Regula de bază este să nu exagerezi, deoarece numai atunci vei obține un efect sexy, dar discret. Descoperă cele mai bune combinații pe care le poți face cu un sutien bralette!
Dacă mai demult toate femeile încercau să ascundă orice urmă de sutien, purtând chiar și bretele transparente, acum lucrurile s-au schimbat. Un sutien bralette bine ales și asociat cu hainele potrivite poate să creeze un efect subtil seducător. 

Dantela, materialul satinat sau în unele cazuri inserțiile din piele care sunt lăsate la vedere într-un mod discret pot să te ajute să creezi ținute stylish și sexy. Dacă nu exagerezi și ții cont exact de contextul în care vrei să porți o ținută poți să construiești un look simplu, dar cu efectul subtil și seducător conferit de sutienul bralette.

Există o mulțime de modele de sutiene bralette, astfel că poți să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tău. 


Ca să-ți faci o idee despre cele mai interesante moduri în care poți să porți sutienul bralette, iată principalele reguli care te ajută să obții o ținută perfectă:


Sutienul bralette sub crop top 

Pentru că tot sunt la modă topurile scurte poți să obții un efect foarte interesant dacă porși sub ele un sutien bralette. Astfel partea dantelată se vede discret sub crop top și poți să obții un outfit sport sau casual interesant.


Sutienul bralette cu sacou sau vestuță

Un sutien bralette dantelat va arăta foarte bine sub un sacou sau o vestuță, obținând astfel un look stilat, dar fără să lași la vedere foarte mult din sutienul bralette. Cu blugi skinny negri, o pereche de sandale sau pantofi cu toc și buzele roșii vei avea o ținută stylish seducătoare.


Sutienul bralette sub rochii/bluze foarte decoltate

Atunci când ai un decolteu adânc și nu vrei să arăți vulgar poți să alegi un sutien bralette care să se potrivească cu croiala rochiei/bluzei și să nu lase la vedere foarte mult din piele. 


Sutienul bralette cu tricouri și maiouri largi

Un tricou larg și decoltat va arăta mult mai interesant dacă va fi purtat cu un sutien bralette, deoarece se va lăsa la vedere o parte din dantelă, creând astfel un efect subtil și seducător. De asemenea, maiourile largi și foarte decupate în ambele părți se pot combina de minune cu un sutien bralette.


Sutienul bralette peste un crop top alb

Un alt mod de a purta sutienul bralette este de a-l îmbrăca peste un crop top alb și de a-l asocia cu o pereche de blugi rupți pentru un efect cool.


Sutienul bralette cu tricou din voal transparent

Poartă această piesă cu un sutien bralette sub și vei obține un look perfect pentru un festival în aer liber sau pentru serile de vară petrecute în oraș/club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod