Cum sa porti denimul in 2020

Cum să porți denimul în 2020. Cele mai importante tendințe

Denimul nu se demodează niciodată și este reinventat an de an. Află cum să-l porți în 2020 și ce piese vestimentare să alegi.

Salopete largi din denim


salopete largi din denim

În 2020 se poartă slaopetele largi din denim, în nuanțe vintage. Secretul pentru a adopta acest look este să alegi salopete supradimensionate sau cu un număr mai mare pentru a obține acel efect relaxat.

Jeanși bootcut

blugi bootcut

Jeanșii bootcut sunt strâmți pe coapse și pulpe, iar din zona gambelor încep să fie puțin evazați. Sunt piese reprezentative pentru moda anilor '90 și au reușit să se impună în trendurile pentru 2020. Jeanșii bootcut reușesc să pună foarte bine în valoare silueta și te avantajează pentru că te fac să pari mai înaltă.

Fustele midi din denim

fusta midi din denim

Chiar dacă a căzut în plan secund în ultimele sezoane, fusta din denim revine spectaculos în tendințe anul acesta, sub diferite nuanțe denim.
Poartă-le cu sacouri precum modelele care au prezentat colecția Stella McCartney pentru a obține un contrast interesant. 

Bermude din denim

bermude din denim

Pantalonii scurți de tip bermude au fost prezenți în colecția Chanel pentru sezonul următor, ceea ce înseamnă că vor deveni un trend important în acest an. Poartă-i cu balerini și topuri cu dungi marinărești pentru a obține acel efect nautic precum abordarea Chanel.

Jeanșii cu cusături verticale

jean?i din denim cu dunga verticala

Dunga pe mijloc creată cu ajutorul cusăturilor a fost un element comun în numeroase colecții prezentate în cadrul show-urilor de modă pentru primăvară-vară 2020.
Poartă-i în diferite variante, de la stilul paper-bag și până la modelele skinny. 

Rochii mini din denim

rochie mini din denim

Fustele și rochiile midi domină lumea modei de câteva sezoane, însă rochiile mini au avut o revenire majoră putând fi observate sub diferite modele și materiale, inclusv denim. 

Costum din denim

Costum din denim

Format din top din denim și jeanși, acest stil de compleu a putut fi remarcat în numeroase show-uri de modă pentru sezonul următor, printre care Celine și Brandon Maxwell.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod