Cum să porți fusta conică toamna? 20 de sugestii ca să faci combinații stylish

Vrei să încerci ceva nou toamna aceasta? Combină fusta conică într-un mod inedit, astfel îmcât să obții outfituri stylish!
O fustă conică este perfectă pentru zilele mai răcoroase de toamnă. Ea conferă un look stilat, cool și în același timp, relaxat, atunci când este asociată cu sneackerși. Ca să faci obții cele mai bune combinații, iată câteva reguli de care trebuie să ții cont!


Fusta conică: outfit pentru serviciu


Ca să treci la un outfit perfect pentru toamnă, nu este nevoie să recurgi imediat la pantaloni. Cu atât mai mult cu cât fusta conică poate să fie combinată inedite, astfel încât să fie perfectă pentru birou, dar și pentru ieșirile în oraș.
Chiar dacă preferi fusta conică clasică sau modelele mai lejere, trebuie să știi că în combinație cu un pulover potrivit și accesoriile alese corect poți să-ți transformi total look-ul. Iată câteva reguli de care trebuie să ții cont:
  • pentru început alege o fustă conică în culori neutre, cum ar fi bej, gri, negru sau alb pentru că este mult mai ușor de asortat;
  • combinațiile texturate alb-negru, roșu-negru adaugă un element interesant ținutei tale, în zilele în care nu vrei să alegi clasica fustă conică neagră;
  • încearcă fusta conică în culori închise, cum ar fi bungund, albastru închis sau maro, dacă vrei să obții un look interesant, dar serios.
    Culorile mai vibrante, cum ar fi albastru regal, și cele pastelate se potrivesc mai bine în sezonul de primăvară.

De asemenea, o fustă conică poate să capete un aspect mai modern și relaxat atunci când este asortată cu un crop top, o pereche de sneackerși albi și un palton oversize. 

Botinele și geaca de piele pot să completeze perfect o fustă conică, oferindu-ți un look mai rebel și rock chic. Pentru zilele mai răcoroase, puloverele subțiri sau mai groase pot să completeze perfect o fustă conică. 

Descoperă în galeria de mai sus câteva dintre cele mai bune combinații pe care le poți face ca să porți fusta conică în funcție de gusturile tale!

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod