Cum să porți fusta cu imprimeu leopard în această primăvară

Stilul animal print este o tendință importantă pentru anul 2019. Află cum să porți fusta cu imprimeu leopard în această primăvară
Fusta midi cu imprimeu leopard este, fără îndoială, piesa vestimentară vedetă a sezonului primăvară-vară 2019. Nu doar acest model animal print este în tendințe, ci și cel de tip zebră, tigru sau piele de șarpe.

Dar pentru că imprimeul leopard nu se demodează niciodată, este de preferat să investești într-o astfel de fustă.

O vei putea include cu succes în ținutele tale de zi, în cele pentru serile petrecute în oraș, dar poate fi purtată chiar și la birou, dacă o accesorizezi corect.

Iată câteva moduri în care să porți fusta cu imprimeu leopard în 2019:


Pulover, fustă lungă cu imprimeu leopard și botine


La începutul primăverii, când temperaturile sunt încă destul de mici, poți să obții o ținută confortabilă dacă asociezi un pulover supradimensionat cu fustă leopard lungă. Asociază cu o pereche de botine până la glezne, iar look-ul tău va fi impecabil.
Poți alege o fustă cu crăpătură pe o parte, care va adăuga un aer sexy ținutei.



Tricou, fustă leopard midi și pantofi sport


Ideală pentru un look de zi, o astfel de combinație este cât se poate de lejeră și simplă. Poți opta pentru orice tip de tricou, dar unul în nuanțe neutre va completa cel mai bine fusta cu imprimeu leopard. Nu uita să bagi tricoul în fustă pentru a-ți pune talia în evidență.



Top nude, fustă leopard până la genunchi și pantofi cu toc


Fusta leopard este simplu de inclus și în ținutele sofisticate de zi sau chiar și în ținutele pentru birou. Alege un top simplu, precum o bluză albă, neagră, crem, maro etc.
pe care să o asociezi cu o fustă leopard până la genunchi. Compeltează ținuta cu o pereche de pantofi nude cu toc, care vor crea efectul vizual de picioare lungi.




Top tip furou și fustă leopard scurtă


Pentru zilele libere sau întâlnirile cu prietenii poți adopta un look lejer, dar în același timp sexy, care include fusta mini cu imprimeu leopard. Asociaz-o cu un maiou de tip furou cu dantelă și o pereche de sandale cu toc.




Hanorac, fustă leopard midi și teniși


Dacă preferi stilul sport-casual, trebuie să știi că poți include fusta leopard în ținutele tale. Poartă o astfel de fustă midi cu un hanorac larg, supradimensionat și teniși.
Vei obține un outfit relaxat și modern, ideal pentru weekend și timpul liber.




Fusta din piele cu imprimeu leopard


Poți combina două trenduri diferite într-unul singur. Este vorba despre fusta din piele cu imprimeu leopard, o piesă interesantă care te va ajuta să bifezi două tendințe ale acestei primăveri: pielea și modelul animal print. 



Top, sacou și fustă midi cu imprimeu leopard


Probabil ai observat deja că fustele leopard de lungime medie se află în topul trendurilor pentru primăvara aceasta. Din fericire, este foarte versatilă și o poți include și în ținutele rafinate de zi. De exemplu, asortează o astfel de fustă cu un top, sacou și pantofi cu toc.
Este o variantă potrivită și pentru birou.



Jachetă din piele, tricou și fustă leopard


Jacheta din piele este de nelipsit din outfiturile tale pentru primăvară. Se potrivește perfect și cu fusta cu imprimeu leopard, mai ales dacă alegi un print în nuanțe alb negru. Asociază cu un top alb pentru a completa perfect look-ul.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod