Cum să porți fusta de blugi în 2018

Fusta de blugi a fost ani la rândul uitată, pentru ca începând din 2017 să redevină iar un element important în ținutele noastre. Află cum să o porți în acest an
În anii '90 și la începutul anilor 2000, orice adolescentă avea cel puțin o fustă de blugi, de obicei una mini, asortată întotdeauna cu un maiou mulat. Poate tocmai această "uniformă" i-a adus fustei de blugi o reputație proastă și a rămas mulți ani la rând ignorată de designeri și fashioniste. Dar de curând fusta din denim a revenit în forță, în stiluri complet diferite de cele cu care eram obișnuite cu mulți ani în urmă. În prezent, această piesă vestimentară arată cât se poate de modern și interesant. 

Sunt în tendințe fustele midi, cu o croială de tip A și aplicații sau broderii care îi oferă un plus de personalitate.
De asemenea, fustele mini din blugi au tivuri franjurate sau sunt asimetrice. 

Ai la dispoziție o mulțime de variante interesante de a purta o fustă de blugi în 2018 astfel încât să obții look-uri ce inspiră un stil impecabil și originalitate. Iată câteva idei:

Fustă cu tiv franjurat, sacou și pantofi cu talpă joasă

Sacoul în carouri, o altă piesă în tendințe pentru acest an, se potrivește de minune cu o fustă de blugi fără tiv, franjurată, și o pereche de pantofi cu talpă joasă. Asociază cu un top simplu, precum un tricou alb, iar rezultatul va fi o combinație de casual și sofisticat pe care o poți purta oriunde.




Fustă midi din denim, top tricotat fin și tocuri

Denimul este un material gros și dens, astfel că atunci când porți mai mult material în partea de jos a corpului, așa cum se întâmplă când alegi o fustă midi din denim, este de preferat să echilibrezi ținuta printr-un top ceva mai subțire. În cazul topurilor tricotate, optează pentru modele cu noduri mărunte.
O astfel de ținută este excelentă pentru birou.




Fustă mini de blugi și pulover tricotat masiv

Dacă îți plac ținutele cu un aer relaxat și cool, atunci acest stil ți se potrivește perfect. Asociază un pulover supradimensionat, cu împletituri masive, și o fustă scurtă din denim. Poți asoorta cu orice tip de pantofi dorești, iar în zilele reci poți purta un dres gros.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod