Cum să porți jacheta din denim în această toamnă

Jacheta din denim este o piesă vestimentară care se numără constant printre tendințele fiecărui sezon. Află cum să o porți în toamna 2017

Jacheta tip boyfriend

Hainele largi, care par împrumutate de la iubitul tău, sunt fără îndoială un trend pe care să-l încerci. Dincolo de celebrii jeanși boyfrind, poți purta și o jachetă din denim în acest stil. Ai nevoie de o jachetă ceva mai largă, cu mâneci lungi pe care să le întorci. Asociază cu o pereche de pantaloni lejeri și pantofi sport, iar rezultatul este o ținută modernă și relaxată.

Jacheta din denim cu aspect uzat

Zonele de material cu aspect deteriorat au migrat de la blugii pe care i-am purtat toată vara 2017 la jachetele din denim care sunt în tendințe toamna aceasta. Franjurii și găurile în material îi conferă jachetei tale un look rebel și interesant.
Adaugă acest tip de jachetă oricărei ținute căreia vrei să-i insufli un aer rebel și original.

Jacheta lungă din denim

Dincolo de modelele largi de tip boyfriend, poți încerca și jachetele lungi din denim. Acestea se termină de obicei printr-o zonă franjurată, nu printr-un tiv perfect cusut, fapt ce îi conferă un aspect relaxat. Asociază jacheta cu o rochie scurtă și cizme înalte, iar rezultatul va fi un outfit feminin și sexy.

Jachetă din denim și pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii skinny cu talie înaltă par să se mențină puternic în tendințele acestei toamne. Și cel mai simplu de asortat sunt cu o jachetă scurtă din denim.
Această combinație vestimentară îți pune perfect talia în evidență și te ajută să creezi efectul vizual de picioare lungi. Din acest motiv este alegerea ideală pentru minione.

Jacheta din denim cu broderie

Dacă vrei o jachetă din denim care să te reprezinte cel mai bine și îți plac detalii deosebite, atunci ar trebui să investeși sezonul acesta într-o jachetă din denim cu broderie. Broderiile florale și botanice se numără printre trendurile momentului, dar poți alege și alte modele care te ajută să-ți exprimi mai bine personalitatea. 

Jacheta din denim în nuanțe pastelate

Nu este obligatoriu ca jacheta ta din denim să fie albastrul clasic al acestui material. În această toamnă se poartă și jachetele din denim în tonuri neașteptate de roz pal, bej, crem etc.
Nuanțele pastelate sunt cele care au prioritate, regăsindu-se printre trendurile acestei toamne.

Jacheta din denim căptușită

În zilele ceva mai friguroase de toamnă, o jachetă captușită din denim este exact piesa vestimentară de care ai nevoie pentru a avea un look modern și a te simți confortabil în același timp. Este un trend care se menține încă de toamna trecută, tocmai pentru că este foarte practic.

Jacheta din denim peste cămașa în carouri

O combinație inedită, perfectă pentru toamnă, este formată din jacheta din denim purtată deasupra unei cămăși în carouri. Este o modalitate modernă de a purta hainele stratificat astfel încât să te simți perfect în pielea ta în zilele răcoroase din acest sezon.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod