Cum să porţi paltonul gri? 20 de outfituri cool

Un palton gri bine ales transformă total ţinuta şi conferă un look actual, fresh şi natural. Descoperă cele mai interesante combinaţii pe care le poţi face!

Cum să arăţi cool, dar fără să pară că te-ai străduit foarte mult pentru a obţine acest look. Cele mai interesante ţinute "effortlessly chic" sunt cele care reuşesc să transmită un look relaxat, dar sofisticat în acelaşi timp. Paltonul gri poate să fie integrat cu uşurinţă în ţinutele tale pentru sezonul rece. El este foarte versatil şi îţi permite să obţii un look interesant.

 

 

Cum să porţi paltonul gri?


Pentru o ieşire în oraş cu prietenii poţi să combini paltonul alb cu o pereche de jeanşi, botine şi un fular oversize.

Pentru o întâlnire romantică poţi să porţi paltonul gri peste o rochie elegantă şi pantofi stiletto/cizme peste genunchi.

Pentru o ţinută de birou poţi să combini paltonul gri cu o fustă creion neagră, o cămaşă lejeră albă şi pantofi cu toc.



Pentru o ţinută perfectă în sezonul rece poţi să combini paltonul gri cu un pulover oversize negru îmbrăcat peste un tricou lung în dungi, o pereche de jeanşi negri/pantaloni din piele, botine/bocanci şi căciulă beanie. De asemenea, dacă preferi să adaugi o pată de culoare ţinutelor tale optează pentru roşu, albastru regal şi galben care merg de minune cu gri.

Combinaţii pe care le poţi face cu paltonul gri

 

Paltonul gri cu blugi rupţi şi sneackerşi


Vei obţine un look effortlessly chic dacă vei combina paltonul gri cu blugii rupţi, pulover negru purtat peste tricou lung în dungi şi o pereche de sneackerşi albi.

Paltonul gri cu jeanşi skinny şi botine


Pentru o ţinută casual poţi să optezi pentru un palton gri combinat cu jeanşi skinny, botine negre, pulover negru şi un fulat oversize bej.

Paltonul gri cu cizme cu toc peste genunchi şi rochie neagră


O ţinută feminină şi elegantă poţi să obţii combinând paltonul gri cu o rochie neagră şi o pereche de cizme cu toc peste genunchi.

Paltonul gri plus pulover cu guler larg albastru deschis


O combinaţie fresh şi surprinzătoare este paltonul gri cu un pulover supradimensionat albastru deschis şi o pereche de jeanşi denim. 

 

Paltonul gri cu accesorii roz pudrat


Combinaţia dintre gri deschis şi roz pudrat este una perfectă. Poţi să combini un palton gri cu o ţinută gri, un fular alb-negru, sneackerşi roz pudrat şi o geantă în aceeaşi culoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod