Cum să porți roșu burgund, culoarea perfectă pentru toamnă. 40 de ținute

Culoarea roșu burgund este fără îndoială emblematică pentru sezonul rece. Este o nuanță misterioasă, elegantă, care se integrează perfect în ținutele tale din această toamnă.
Cunoscută și ca burgundy, fiind foarte asemănătoare cu nuanța bordeaux, roșul burgund a devenit o culoare ce inspiră feminitate și eleganță. Nu este folosită pe scară largă doar în modă, ci și în frumusețe. Rujul roșu burgund este de nelipsit din trusa de frumusețe a oricărei femei, iar cel mai nou trend este vopsirea părului în această culoare intensă și misterioasă.

Dacă iubești roșul burgund, încearcă o ținută monocromatică. Este o opțiune perfectă pentru un look elegant de seară, iar o rochie în această nuanță sofisticată te va transforma în mod sigur în regina balului.
Iar ca să te asiguri de acest lucru, optează pentru o rochie din catifea într-o nuanță intensă de roșu burgund. Catifeaua este materialul aflat în topul tendințelor pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 și arată uimitor în culori misterioase precum roșu burgund.

Poți opta pentru o ținută monocromatică în nuanță burgund și pentru zi. Alege costumele compuse din sacou și pantalon pentru un look sofisticat de zi. Și în acest caz poți alege catifeaua. 

O altă variantă în care să incluzi această frumoasă culoare de toamnă în garderoba ta este prin intermediul unui palton sau al unei jachete.
Pielea lăcuită și vinilinul se află, de asemenea, printre trendurile majore ale acestui sezon și vor arăta în mod sigur excelent în varianta roșu burgund. Este valabil și în ceea ce pirvește fusta mini din piele, o altă piesă de rezistență a toamnei 2017. 

Această culoare a putut fi observată și în colecțiile prezentate de marile case de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, dar și pentru primăvara anului viitor. Designerii au ales roșul burgund predominant pentru ținute monocromatice. Această nuanță s-a făcut remarcată în colecțiile prezentate de Givenchy, Preen, Max Mara, Roksanda, Christopher Kane, Gucci.


1.
Altuzzara; 2. Christian Siriano; 3. Gucci; 4. Pamella Roland; 5. Prabal Gurung; 6. Tadashi Shoji


În cazul în care un look monocromatic este prea simplu pentru tine, asociază această culoare rafinată cu o nuanță de roz pal. O astfel de combinație este feminină și trendy în același timp. 

De asemenea, albul, griul și alte nuanțe neutre arată excelent în asociere cu roșu burgund. Chiar și cel mai mic detaliu în astfel de nuanțe ce amintesc de culoarea vinului are capacitatea de a-ți aduce ținuta de toamnă la un alt nivel.
O geantă burgundy este o investiție bună pentru acest sezon, la fel și cizmele peste genunchi din velur în această culoare. Vei fi surprinsă să descoperi în câte variante interesante poți include roșul burgund în ținutele tale de toamnă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod