Cum să te îmbraci ca o „fashionistă”. 7 trucuri de stil care îți fac ținutele mult mai interesante

Unele persoane sunt de-a dreptul obsedate de modă și pentru că experimentează stiluri noi și originale devin repere în materie de stil. Au primit denumirea de „fashioniste” și se numără adesea printre influencerii de top de pe Instagram.

Lumea modei se confruntă cu o adevărată revoluție și o schimbare radicală de perspectivă, totul datorită rețelelor de socializare. Dacă în deceniile trecute designerii și marile de case de modă erau cei care dictau direcția în modă și principalele trenduri, în prezent rețelele de socializare precum Instagram au preluat acest rol.
Persoanele care iubesc moda și care testează zi de zi noi ținute și trucuri de stil, dar și celebritățile urmărite pe site-urile de socializare de milioane de oameni sunt cele care impun trendurile mai mult decât o fac brandurile faimoase. Influencerii și fashionistele dictează tendințele, iar oamenii de rând se inspiră din ideile lor originale. De multe ori, outfit-urile create de acestea sunt inedite, nonconformiste și îndrăznețe, numai unele dintre ele devenind repere în lumea modei.

Dacă vrei să arăți precum o adevărată fashionistă, atunci ar trebui să încerci câteva dintre trucurile de stil pe care le folosesc des influencerii din modă.
Iată câteva idei ușor de pus în practică:

1 din 8

Poartă bluze cu mâneci bufante sub rochii

Avem nevoie de idei noi pentru a purta hainele stratificat, iar în acest sezon se poartă topurile cu mâneci bufante și rochiile midi. Poți asocia aceste două piese pentru a crea o ținută inedită. Poartă o rochie fără mâneci deasupra unei bluze bufante și vei crea rapid un look modern și interesant, demn de o fashionistă.
MAI MULT DESPRE: moda, tinute, fashionista, trucuri de stil
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod