Outfituri stylish

Cum să te îmbraci cu stil? 4 trucuri care te ajută să arăţi stylish

Nu trebuie să ai o mulţime de haine ca să ai un look fresh şi stilat. Reţine aceste trucuri care te ajută să arăţi stylish la orice vârstă!

Uneori, hainele pe care alegem să le purtăm ne fac să arătăm mult mai în vârstă şi nu avantajează deloc silueta. Ca să te îmbraci cu stil trebuie doar să cunoşti câteva mici secrete, să investeşti în haine de calitate şi să faci cumpărături inteligent.

Un alt lucru care te va ajuta să ai un dulap organizat şi să găseşti cu uşurinţă o mulţime de combinaţii în care te simţi bine este acela de a-ţi construi încet o garderobă capsulă. Aceasta te poate ajuta să ai mai multe ținute impecabile, să cheltui mai puțini bani pe haine și să te simți perfect în outfiturile realizate.

De asemenea, trebuie să renunţi la cumpărăturile făcute haotic care te fac să cheltui mulţi bani şi să strângi o mulţime de haine care sfârşesc să nu fie ceea ce trebuie.

Cumpără inteligent doar acele piese versatile care se combină cu cel puțin 3-4 piese vestimentare pe care deja le deții! Acest mic truc te va ajuta să îţi construieşti o garderobă minimalistă, adică să ai doar acele haine de care ai cu adevărat nevoie și pe care le porți cu plăcere.

Pe lângă aceste mici reguli pe care le poţi pune deja în aplicare, iată câteva trucuri care te ajută să arăţi stylish:

1. Investeşte în tricouri basic de calitate


Aceste tricouri simple în alb, negru, gri şi roz pudrat pot să te salveze de foarte multe ori. Sunt potrivite pentru o mulţime de combinaţii, astfel că reuşeşti să faci foarte repede un outfit perfect.

Alege mai degrabă tricourile cu mânecă scurtă, deoarece sunt mai potrivite pentru un look casual.

2. Alege puloverele supradimensionate


Dacă ai un pulover oversize negru sau gri poţi să faci o mulţime de combinaţii stylish. Ele merg de minune la blugi, pantaloni sau fuste, abordând o ţinută mai sport sau casual-chic. Un pulover oversize combinat cu o fustă conică strâmtă este o ţinută foarte reuşită şi simplu de construit.

3. Investeşte într-un blazer de calitate


Acesta va înlocui cu succes orice geacă şi vei avea un look stylish de fiecare dată. Fie că alegi un blazer fluid lung, unul în dungi sau unul mai strâmt pe talie, toate aceste variante te vor ajuta să ai mereu o piesă versatilă în dulapul tău.

Este de preferat să alegi o culoare închisă, clasică, deoarece va fi mai uşor de asortat cu orice.

4. Pantofii cu toc


Vârful ascuţit şi tocul subţire al pantofilor clasici vor conferi eleganţă oricărei femei. Alege pantofi de calitate, confortabili şi în culori neutre ca să-i poţi combina atât la blugi cât şi la o rochie de seară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod