Cum să te îmbraci de Crăciun? 20 de ținute din care să te inspiri

Îți este greu să te decizi ce să porți de Crăciun? Fie că preferi ținutele casual șic, rock șic sau mai elegante, iată câteva outfituri din care te poți inspira.
Piesele din catifea, piele, din materiale metalice sau cu paiete constituie câteva dintre cele mai potrivite alegeri pentru petrecerile de Crăciun. În funcție de stilul tău poți să faci mai multe combinații, astfel încât să obții outfitul perfect pentru Crăciun, dar în care să te simți excelent. 


Blugi skinny negri/gri cu tricou imprimat și sacou din catifea

 
Dacă preferi un look relaxat și nu te simți bine în fuste sau rochii, atunci poți să porți o pereche de blugi skinny cu un tricou imprimat în combinație cu un sacou din catifea bordo.

De asemenea, pantalonii largi din catifea sau un costum din catifea în combinație cu o cămașă lejeră constituie alte două alegeri potrivite pentru zilele de sărbătoare sau petrecerile organizate cu această ocazie. 


Maletă din catifea cu o fustă midi specială

 
Bloggerița de succes Wendy Nguyen recomandă acest look ca fiind unul perfect pentru sărbători. O bluză clasică pe gât, din catifea, în combinație cu o fustă midi largă conferă un look elegant și fresh.


Rochie neagră din catifea cu elemente din piele

 
Cafifeaua va conferi întotdeauna o anumită eleganță și prestanță, astfel că este perfectă pentru un outfit de Crăciun. În plus, elementele din piele se combină perfect cu catifeaua. 


Piesele strălucitoare și culorile metalice (auriu, argintiu)

 
O fustă mini sau midi cu paiete sau în culori metalice pot fie combinate cu topuri/maiouri simple pentru a obține un outfit perfect pentru Crăciun. De asemenea, rochiile, sacourile sau fustele cu paiete captează atenția și conferă un look perfect pentru petrecere.

Încearcă să găsești acea ținută care ți se potrivește, integrând un element care este în trend, pentru a obține cele mai bune combinații. 

Inspiră-te din aceste fotografii pentru a găsi cel mai bun outfit pentru Crăciun!

Foto: Pinterest

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod