De ce oamenii de succes se îmbracă la fel

De ce oamenii de succes se îmbracă la fel

Lumea în care trăim are anumite reguli de etichetă și vestimentare, în care se încadrează majoritatea oamenilor. Iar oamenii de succes aplică principii minimaliste în ceea ce privește vestimentația lor.
Dacă te-ai întrebat vreodată de ce oamenii de succes se îmbracă la fel, am pregătit câteva motive convingătoare. Iată care sunt acestea!

Motivele pentru care oamenii de succes se îmbracă la fel


1. Mai puține decizii


Pentru persoanele care iau decizii importante în fiecare zi din viața lor, evitarea alegerii hainelor dimineața le oferă mai mult spațiu mental și o productivitate mai bună de-a lungul unei zile. 

2. Mai puțin timp pierdut


Nu avem idee ce povară sunt lucrurile pe care le deținem, până când nu începem să le eliminăm. Însă când facem asta, descoperim o viață nouă plină de libertate și oportunități. 

3. Mai puțin stres


Un nivel mai mic al stresului cu care îți poți începe dimineața reprezintă un plus pe care îl poți aduce vieții tale. Dacă te întrebi în fiecare dimineață dacă este prea scurtă fusta, dacă se asortează piesele vestimentare etc., s-ar putea să te stresezi chiar înainte de a ajunge la birou.

4. Mai puțină energie pierdută


Oamenii de succes consideră că este o risipă de energie decizia de a se hotărî cu ce se îmbracă în fiecare zi. Îți poți alege un stil, pe care să-l urmezi în fiecare zi.
Iar dulapurile mai mari necesită mai mult timp de luare a deciziilor. De asemenea, necesită mai mult timp pentru întreținerea și organizarea hainelor. 

5. Mai puține cheltuieli


Dulapurile noastre sunt pline de haine și pantofi, pe care le purtăm rareori. Ai calculat vreodată cam câți bani cheltuiești pe haine într-un an? Iar achiziționarea celor mai multe piese vestimentare nu se bazează pe o nevoie reală. Iar când ai anumite outfit-uri pregătite, pe care știi cu siguranță că le vei purta, vei putea evita chiar și timpul pierdut la cumpărături.

6. O imagine iconică


Un outfit poate reprezenta o modalitate de a-ți exprima maturitatea. Acesta poate insinua faptul că ești o persoană serioasă.
Iar purtarea aceluiași tip de vestimentație în aceeași zi reprezintă și modul de a-ți afirma statutul. 

7. Simțul organizatoric


Atunci când ai un dulap în care hainele sunt organizate după preferințele tale, îți este mai ușor să te decizi și să alegi vestimentația corectă în fiecare zi. Iar simțul organizatoric îți este gâdilat de către opțiunile care se potrivesc perfect unele cu altele.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod