Fiul designerului Elie Saab s-a căsătorit. Rochiile spectaculoase purtate de nora sa în ziua nunții

Atunci când tatăl viitorului tău soț este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din lume, este evident faptul că vei purta o rochie de mireasă fenomenală.
Elie Saab Jr., fiul designerului Elie Saab, s-a căsătorit cu Christina Mourad, cunoscută drept Kika, în cadrul unei ceremonii care a durat nu mai puțin de trei zile. Nunta a avut loc în Beirut, Liban, iar nora celebrului creator de modă a purtat nu una, ci patru rochii spectaculoase create chiar de socrul său.

Kika a pășit spre altar purtând o rochie de mireasă tip bal, iar apoi a schimbat alte trei rochii în cele trei zile de petrecere. Petrecerea de nuntă a avut loc la un club select din Liban, numit Faqra Club, unde au fost invitați peste 1000 de oameni, printre care numeroase celebrități.

Rochia de mireasă cu o fustă voluminoasă a fost decorată cu un model complex de broderie și aplicații strălucitoare.
Partea de top, realizată din voal transparent, a fost decorată cu un guler fals și un rând de nasturi. Coafura elaborată a fost realizată de hairstilistul libanez Wassim Morkos.

”Întreaga lume o privește și merită acest lucru”, a scris Bassam Fattouh, makeup artistul miresei, într-o postare pe Instagram.

Printre invitați s-au numărat numeroase modele, inclusiv Sara Sampaio, Toni Garrn, Karolina Kurkova, dar și starleta Dita Von Teese. Unele persoane au purtat creații Elie Saab pentru a aduce un tribut faimoasei case de modă. 

Pentru evenimentul de dinaintea ceremoniei, Kika a purtat o altă creație Elie Saab, o rochie albă cu decolteu adânc, prinsă în talie cu o curea aurie.
Tânăra a completat ținuta cu o capă din voal brodată.  

În ziua de după nuntă, Kika a purtat o rochie de culoare albastră cu un umăr gol, din colecția ELIE SAAB Haute Couture.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod