Fuste de toamnă-iarnă: 9 idei

Anul acesta, fustele s-au transformat din piesele vestimentare ignorate de obicei în adevărate staruri ale ținutelor șic.
Popularitatea lor a crescut brusc, iar modelele variate și interesante care sunt în trend sezonul acesta le face și mai dorite de cele mai multe femei pasionate de modă. Stilurile must-have pentru toamnă-iarnă 2018/2019 includ fuste plisate, fuste midi cu croială de tip A, fuste lungi sau pe cele din materiale deosebite, precum reiat, satin sau piele.

Iată ce fuste de toamnă-iarnă se poartă:

Fusta plisată

Totul a început cu fustele plisate în culori metalice propuse de designerul Christopher Kane în urmă cu câteva sezoane. În prezent, fusta midi plisata a devenit un element de bază în ținutele feminine de zi. Le poți purta cu cămăși albe sau pulover supradimensionat pentru a obține un efect cool.

Fusta creion

Ani la rândul, fusta creion s-a menținut în tendințe și nu pare să se demodeze vreodată. Dar pentru sezonul acesta, fusta creion a fost reinventată, astfel că vei o putea observa în numeroase variante de printuri și materiale.
Cele mai trendy sunt fustele creion în carouri, cele cu imprimeu piele de șarpe sau leopard, dar și fustele creion din piele în culori intense sau cu un luciu specific pielii lăcuite.

Fusta cu croială de tip "A"

Este fără îndoială modelul de fustă care avantajează pe oricine. Fustele cu croială de tip A sunt strânse pe talie și se lărgesc apoi deasupra șoldurilor pentru a crea o formă de amintește de cea a literei A. Sezonul acesta sunt în trend fustele midi cu croială de tip A, iar materialele variază de la stofă cu un aspect rigid și până la fustele din voal sau cele plisate.

Fusta mini

Cunoscută și sub denumirea de fustă pelmet, această fustă ajunge până la jumătatea pulpei și este strânsă pe corp. Este inspirată din moda anilor '60 și poți purta cu dres croșetat și pantofi cu cataramă pentru a obține un look vintage.
De asemenea, o vei putea vedea destul de des sezonul acesta inclusă în compleuri formate din sacou și fustă sau o vei întâlni în varianta de material în carouri.

Fusta maxi

Fustele maxi se purtau intens la începutul anilor 2000 și se pare că își fac treptat simțită prezența în tendințele acestui sezon de toamnă-iarnă. Poți alege atât fuste maxi largi și voluminoase, dar și pe cele cu o croială dreaptă, lejeră, așa cum sunt fustele tricotate, care îți vor oferi un look modern.

Fusta din satin

În afara rochiei de tip furou care este deja de câțiva ani o piesă emblematică din ținutele noastre, fusta din satin inspirată de aceasta pare să domine sezonul toamnă-iarnă 2018 2019. În funcțiile de topul, pantofii și accesoriile pe care le alegi, poți inlude fusta de tip furou atât în ținutele casual de zi, cât și în cele elegante și rafinate de seară. 

Fusta în carouri

Indiferent ce croială, lungime sau material alegi, fustele în carouri nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în această toamnă. Este unul dintre cele mai importante tendințe ale sezonului.
Poartă fuste în carouri colorate pentru a oferi un plus de prospețime ținutelor tale de toamnă.

Fusta din reiat

Reiatul, cunoscut popular și sub denumirea de "raiat", este unul dintre materialele care și-a redobândit popularitatea după mulți ani în care a fost pur și simplu trecut cu vederea. Iar o fustă mini sau midi este excelentă pentru a include acest trend în ținutele tale. 

Fusta animal print

Stilul animal print este, fără îndoială, imprimeul vedetă al acestui sezon. Vei găsi în colecțiile de haine pentru toamna-iarnă 2018 2019 o mulțime de piese cu imprimeu leopard, piele de șarpe sau zebră, inclusiv fuste interesante.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod