25
Meghan Markle, într-o ținută pe care nicio altă membră a familiei regale nu a îndrăznit să o poarte
Modă · Moda de la A la Z / 05.10.2018

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut prima vizită în Sussex, comitatul după care este numit titlul lor oficial.

Pentru această ocazie, Ducesa de Sussex a ales o ținută perfectă de toamnă, în nunațe închise de verde. Meghan a purtat o cămașă din mătase Other Stories, un palton crem Emporio Armani și pantofi nude cu toc Stuart Weitzman. Dar fusta sa creion din piele, o creație Hugo Boss, a fost cea care a atras atenția.

De-a lungul anilor, foarte puțini membri ai Familiei Regale Britanice au fost fotografiați purtând piele. Alte capete încoronate ale Europei nu se tem de acest material ce inspiră un aer rebel și nonconformist, exemple fiind Regina Letizia a Spaniei care a purtat un sacou din piele sau membrii familiei regale din Monaco, ce nu se sfiesc să poarte adesea pantaloni din piele.

Dar pentru conservatoarea familie regală britanică, hainele din piele nu sunt de obicei o opțiune. De exemplu, Kate Middleton sau Prințesa Eugenie, verișoara Prinților William și Harry, nu au purtat niciodată haine din piele în public, cu atât mai puțin la evenimente oficiale.

Tocmai de aceea alegerea lui Meghan este cu atât mai îndrăzneață și nonconformistă. Ducesa de Sussex nu se teme să forțeze regulile de modă impuse de Casa Regală, iar de cele mai multe ori ținutele sale sunt impecabile. 

Harry și Meghan au ajuns în Sussex cu elicopterul și au vizitat orașele Chichester, Brighton și orașul de coastă Peacehaven. Au fost întâmpinați de mulțimi de oameni entuziamați, printre aceștia fiind și mulți copii care le-au oferit celor doi flori. Cei doi tineri nu au salutat doar oamenii veniți să-i întâmpine, ci și câinii acestora. Meghan și Harry sunt mari iubitori de animale și au profitat de ocazie pentru a mângâia simpaticii patrupezi.
 
Foto: Hepta 
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro