Modă: 3 culori în tendințe pentru toamna 2019

De obicei, toamna aduce în tendințe nuanțe închise, de pământ, sau tonuri neutre. Designerii par să iasă din acest tipar pentru sezonul de toamnă 2019 și aduc în prim-plan culori puternice. Vom putea observa sezonul acesta tot mai des tonuri de violet, verde neon, galben pal sau roz intens.
În urmă cu câțiva ani, opțiunile tale în materie de culori pentru toamnă variau de la negru la bleumarin, gri sau tonuri închise de roșu. Albul și nuanțele camel completau de obicei paleta. Dar anul acesta ținutele de toamnă sunt cât se poate de interesante și inovatoare din punct de vedere cromatic. Dacă în vara 2019 au fost în trend nuanțele neon, nu ar trebui să ne surprindă faptul că acestea se extind și în sezonul rece, dar cu mici modificări. 

Pe lângă piesele vestimentare de bază pe care le porți în fiecare toamnă și care sunt de regulă în nuanțe clasice, neutre, îți poți completa ținutele și cu elemente în culori intense, care atrag toate privirile.
De exemplu, trenciul camel, botinele și pantalonii negri pot fi purtați împreună cu un pulover într-o nuanță puternică de roz, ce va oferi un plus de personalitate outfitului tău.

Asociem culorile deschise, puternice, cu alte perioade ale anului, tocmai de aceea o ținută în astfel de culori este surprinzătoare și îți oferă o alură fresh. Un trend pe care să-l încerci este cel al ținutei monocromatice în tonuri puternice. Vei obține un look statement cât se poate de modern și interesant. 

Cine s-ar fi gândit că în acest sezon botinele în nuanțe de galben unt vor înlocui clasicul bej pe care îl alegem de obicei toamna? Sau că rozul intens va deveni o opțiune perfectă pentru lunile de toamnă? Iată care sunt cele mai importante trei culori în tendințe pentru acest sezon:

Galben deschis



Această nuanță delicată de galben ar putea părea o alegere potrivită mai degrabă pentru primăvară. Dar așa cum spuneam, toamna 2019 vine cu surprize în ceea ce privește culorile în tendințe.
Galbenul deschis arată sofisticat atunci când îl porți sub forma pieselor vestimentare din satin. Strălucirea delicată a acestui material amplifică luminozitatea culorii. O alegere la fel de bună sunt tricotajele în tonuri de galben deschis. Se potrivesc la fel de bine cu accesoriile maro și negre pe care sigur le ai deja.

Verde crud



O altă nuanță în tendințe pentru acest sezon este verdele crud. La fel ca și galbenul deschis, acest tip de verde arată excelent în varianta de material cu străluciri discrete. O rochie furou din satin, într-un ton intens de verde crud, va arăta senzațional, fiind o opțiune ideală pentru o ținută sofisticată de seară.
De asemenea, un pulover verde deschis arată foarte bine în asociere cu blugi. Iar dacă ești suficient de curajoasă și ești dispusă să încerci un look statement, asociază două nuanțe diferite de verde crud în cadrul aceleiași ținute. 

Roz intens



Acest ton de roz intens este inspirat din moda anilor '80, drept urmare o abordare bună ar putea fi stilul retro. Nu încerca să neutralizezi intensitatea culorii, ci pune-o cât mai mult în evidență. De asemenea, poți asocia două nuanțe diferite ale acestei culori în același outfit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod