Moda la Festivalul Coachella: Femeile poartă bandă adezivă în loc de haine

Participantele la festivalul Coachella au renunțat la haine în favoarea unor stickere strălucitoare lipte pe corp, în zone "esențiale".
Coachella, unul dintre cele mai faimoase festivaluri de muzică din lume, a devenit un adevărat eveniment de modă datorită ținutelor rebele și extravagante purtate de participanți. Festivalul desfășurat în California, Statele Unite, strânge în același loc mii de oameni și zeci de DJ și cântăreți faimoși. 

Fashionistele profită de acest eveniment muzical pentru a purta ținute nonconformiste, inspirate de stilul boho-chic. Ținutele sumare, formate din sutien sau bustieră, fuste transparente, rochii din dantelă, pantaloni foarte scurți și fuste mini sunt completate adesea de bocanci, pantofi cu platformă și numeroase accesorii strălucitoare. Machiajul este în același ton, iar glitterul sau cristalele aplicate pe piele sunt de nelipsit.

Dar pentru și mai multă strălucire, unele participante au decis să ducă totul la un alt nivel. Acestea au purtat bandă adezivă strălucitoare lipită pe corp, în locul hainelor.

Look-ul a apărut prima dată la săptămânile de modă de la Miami și Los Angeles și a fost creat de designerul și fotograful Joel Alvarez.

Ideea a apărut după ce un model i-a sugerat lui Alvarez, care lucra ca fotograf, să o îmbrace în badă adezivă pentru ultimul look din timpul unei ședințe foto care a avut loc în anul 2008.

"Nu aveam nicio idee de ce și-ar dori asta, dar am încercat să o fac fericită și să folosesc banda adezivă pe post de garderobă", a declarat Alvarez pe site-ul său. "Arăta precum două jamboane înfășurate cu bandă adezivă atunci când am terminat", a mai spus designerul.

Dar ideea neobișnuită l-a inspirat pe Alvarez care a lucrat câțiva ani pentru a dezvolta un nou concept. Acesta este de părere că atunci când este folosită corect, banda adezivă decorativă poate complimenta corpul așa cum nicio o altă piesă vestimentară nu o poate face.

Ținutele obținute cu ajutorul bandei adezive strălucitoare nu sunt singurele alegeri îndrăznețe ale participanților la festival. Unii dintre ei aleg vopseaua de corp în locul hainelor clasice pentru a-și acoperi corpul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod