Modul uimitor în care o mamă transformă hainele vechi şi urâte

Mamă a trei copii, Sarah Tyau este una dintre multele persoane care contribuie la stoparea dependenţei de "modă rapidă".
Moda rapidă poate fi descrisă ca fiind intenţia comercianţilor de a tenta în mod constant clienţii cu modele noi şi variate în scopul vânzării produselor. Articolele vechi sunt rapid considerate nedorite şi aruncate.

Sarah a început să recicleze haine vechi imediat după naşterea primei fiice. Ceea ce a început ca o modalitate de a economisi nişte bani a devenit un mod de viaţă. A transformat sute de articole vestimentare, de la cămăşi supradimensionale la rochii de mireasă, obţinând haine elegante pentru ea şi fiicele sale, care adoră să se implice în munca mamei lor.


Îşi ia materia brută de la magazine, familie şi prieteni şi şi-a perfecţionat tehnicile de cusut într-o asemenea măsură încât acum ea intenţionează să-şi deschidă propria linie de îmbrăcăminte bazată pe această filozofie. Ce e şi mai de apreciat este faptul că doreşte ca banii câştigaţi să ajungă la copiii aflaţi în dificultate.

Are o mulţime de urmăritori pe Instagram şi oamenii îi apreciază constant munca. Ea are, de asemenea, un canal pe Youtube unde împărtăşeşte sugestii şi sfaturi despre tehnică şi design, astfel încât oricine să poată să îşi modifice hainele vechi.


Ea sfătuieşte pe toată lumea să se concentreze asupra naturii, a integrităţii şi moralei, în loc să acorde o atât de mare importanţă hainelor scumpe sau brandului.

Iată ce minunăţii creează această mamă! E uimitor!

Foto: boredpanda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod