Moduri originale în care să porți un pulover. 20 de ținute

Cum iarna nu pare să plece nicăieri pentru moment, poate simți nevoia să-ți reîmprospătezi ținutele care includ pulovere groase.
Fie că alegi puloverele tricotate, fie pe cele de tip sport, poți obține ținute deosebite dacă apelezi la câteva trucuri. Combinația simplă de pulover și pantaloni, deși este foarte practică și călduroasă, devine plictistoare dacă nu adaugi ceva în plus. Descoperă câteva idei care te pot inspira.

Pulover și cămașă din denim

O cămașă din denim pe care să o porți sub un pulover te va ajuta să obții un look casual interesant. Este o ținută ideală pentru zilele foarte friguroase.
Te vei simți confortabil fără să faci compromisuri de stil.

Pulover și tricou

Un truc simplu pentru a oferi un plus de farmec unei ținute cu pulover este acela de a-l asocia cu un tricou alb. Poartă sub pulover un tricou alb lung, care să fie vizibil astfel încât să obții un efect de țintuă în straturi.

Pulover și fustă cloș

Cu o croială în forma literei "A", această fustă se asortează perfect cu un pulover tricotat. Alege unul scurt, până la nivelul taliei sau unul mai lung, pe care să-l bagi în fustă, în partea din față. 

Pulover decoltat și top cu dantelă

Ai pulovere care par de nepurtat pe frig pentru că sunt foarte largi sau decoltate? Asociază-le cu un maiou cu detalii din dantelă și vei avea o ținută sexy și comodă.

Pulover și pantaloni din piele

Pantalonii din piele sunt o piesă vestimentară de nelipsit din garderoba pasionatelor de modă. Vei obține rapid un look sofisticat cu ajutorul lor, chiar și atunci când îi asociezi cu un pulover simplu.

Pulover și cămașă în carouri

O altă ținută pe care să o încerci în zilele geroase. Îmbracă un pulover peste o cămașă în carouri, una dintre piesele de rezistență ale acestui sezon. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod