Noul look propus de Chanel: Mireasa în costum de baie

La Paris are loc Săptămâna Modei Haute Couture, unde cei mai importanți designeri își prezintă colecțiile couture pentru primăvara 2019.
Prezentările sunt transformate în adevărate spectacole, care integrează perfect ținutele inedite purtate de modele. De exemplu, în cadrul show-ului Dior au fost incluși acrobați, care au efectuat numere de echilibristică în timp ce modelele defilau pe podium.

În ceea ce privește ținutele, așa cum se întâmplă de fiecare dată la prezentările couture, au putut fi observate piese inedite și nonconformiste. Una dintre acestea este propusă de faimoasa casă de modă Chanel. 

Mireasa care a încheiat prezentarea Chanel a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă acoperit cu cristale și paiete de culoare argintie.
Costumul decupat în laterale a fost completat de o cască din același material cu aplicații argintii, un voal lung strălucitor și papuci cu toc. Ținuta finală a fost purtată de modelul italian Vittoria Ceretti.




Nu este pentru prima dată când colecțiile haute couture Chanel prezintă rochii de mireasă nonconformiste. Lily-Rose Depp a atras toate privirile într-o rochie de mireasă roz în cadrul prezentării colecției Primăvară 2017, iar în 2018 rochia de mireasă a fost înlocuită cu un costum alb acoperit cu pene.

Restul colecției couture propuse de Chanel pentru primăvara 2019 a inclus numeroase aplicații florale delicate, în culori intense și detalii strălucitoare.
Albul, negrul și nuanțele pastelate de roz, bleu sau verde au dominat paleta de culori. De la eveniment nu au lipsit nici celebritățile. Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford, a defilat într-o rochie roz mici cu numeroase aplicații florale și mâneci acoperite cu pene de culoare gri. Printre vedetele aflate în primul rând s-au numărat Kristen Stewart, Tilda Swinton, Marion Cotillard, Pharrell Williams și soția sa, Helen Lasichanh.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod