Ținuta spectaculoasă purtată de Zendaya la Premiile Critics’ Choice. A întors toate privirile!

Zendaya a reușit să capteze atenția tuturor la Gala Critics’ Choice Awards desfășurată duminică în Santa Monica, California. Starul din serialul „Euphoria” a purtat o ținută inedită, formată dintr-un top asimetric de tip plachetă în asociere cu o fustă maxi Tom Ford. 



Topul deosebit a fost cel care a atras atenția tuturor. Realizat din ceea ce părea să fie un mulaj din metal, topul a ajutat-o pe actrița în vârstă de 26 de ani să arate precum o adevărată zeiță.

Ținuta sa nu este însă o noutate.
Este inspirată de una asemănătoare creată în anii '80 de Issey Miyake și Claude Lalanne pentru o colecție haute couture Yves Saint Laurent. Stilistul actriței, Law Roach, a postat pe Instagram ținuta care l-a inspirat pentru look-ul starului american.



Zendaya a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un serial dramă, dar outfit-ul său a fost cel câștigător.

Ținuta cu aspect futurist a făcut furori pe rețelele de socializare, imaginile devenind rapid virale. Topul asimetric de culoare roz intens, realizat din material rigid cu aspect metalic, a fost asortat cu o fustă maxi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod