Trucuri vestimentare care îți subțiază silueta

Există foarte multă presiune din partea societății în ceea ce privește silueta. Indiferent de cât de mult mergi la sală, există zile în care nu arăți la fel de bine în hainele tale precum ți-ai dori. Uneori este de vină un model sau o țesătură, însă trebuie să te întrebi dacă faci cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de modă. Iată ce trucuri vestimentare îți subțiază silueta!

Ce trucuri vestimentare îți subțiază silueta?


1. Analizează proporțiile


Adu-ți aminte de regula proporțiilor atunci când vine vorba de garderoba ta. Dacă porți o bluză largă, atunci alege o pereche de pantaloni mulați. Dacă alegi pantaloni mai largi, atunci este recomandat să porți un top mai strâmt. Zonele mai mici pot fi accesorizate cu detalii mai voluminoase și atrăgătoare. Zonele mai mari ale corpului ar trebui să fie îmbrăcate de țesături mai subțiri, culori închise și simple.
O greșeală pe care o fac frecvent femeile atunci când încearcă să ascundă părțile mai voluminoase ale corpului este alegerea greșită a țesăturilor și modelelor. Femeile cu un bust mare nu ar trebui să poarte bluze pe gât, ci decolteuri în V. Încearcă să evidențiezi zonele frumoase ale corpului și să le camuflezi pe cele care îți plac mai puțin.

2. Asigură-te că hainele ți se potrivesc


Confortul este esențial. Doar pentru că poți purta anumite piese vestimentare, nu înseamnă că ți se și potrivesc.
Acestea trebuie să fie comode și să te simți bine în ele. Iar trucul care te ajută să arăți bine întotdeauna este evidențierea taliei. Acest lucru poate fi obținut cu ușurință purtând o rochie sau o curea plasată perfect. Ai putea apela și la un sacou sau blazer pentru o definire a taliei și mai complexă. 

3. Fii analitică, nu critică


Ar trebui să îți privești garderoba dintr-o perspectivă logică. Asigură-te că ești analitică, nu critică atunci când vine vorba de forma corpului tău.
Dă-ți seama ce părți ale corpului vrei să scoți în evidență și găsește piesele vestimentare care accentuează acele zone. Și în această situație te poate ajuta o rochie. Rochia este o piesă vestimentară pe care o poți purta, adăuga câteva accesorii, precum o jachetă sau un blazer, și vei arăta perfect. În plus, trebuie să îți evaluezi periodic dulapul. Vezi care sunt piesele tale vestimentare preferate, ce materiale ți se potrivesc mai bine și ce ținute nu mai pot fi purtate, pentru a scăpa de ele din dulap.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod