Victoria Beckham are 14 inele de logodnă. Cum arată bijuteriile în valoare de milioane de euro

Vedetele impresionează adesea prin bijuteriile cu pietre prețioase pe care le poartă, iar inelele de logodnă sunt adesea piesele de rezistență din colecțiile lor. Victoria Beckham nu face excepție. Starul britanic se poate lăuda cu o colecție impresionantă de inele de logodnă, primite de-a lungul anilor de la soțul său, fostul fotbalist David Beckam. Victora deține 14 inele de logodnă, pe care le-a primit în timpul căsnicie de 19 ani cu David. 

De la inelul cu diamante primit atunci când a fost cerută în căsătorie, în 1998, și până la inele cu pietre prețioase masive precum diamante, safire, rubine sau smaralde, Victoria deține o colecție fabuloasă de bijuterii.
Creatoarea de modă preferă pietrele foarte mari, având în vedere că aproape toate inelele sale sunt decorate cu pietre prețioase masive. Iată cum arată cele 14 inele de logodnă ale Victoriei Beckham:


1 din 15

Inelul de logodnă

În 1998, Victoria a primit un inel de logodnă cu un diamant de trei carate de la David Beckham, atunci când acesta a cerut-o în căsătorie. Bijuteria valorează aproximativ 85.000 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod