Oscar 2018: 20 de ținute spectaculoase purtate de vedete pe covorul roșu

Cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar, cele mai importante trofee ale industriei cinematografice americane, a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.
Favoritul acestei ediţii a fost filmul "The Shape of Water", cu Sally Hawkins în rol principal, care a avut 13 nominalizări și a câștigat premiul pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor", "Cea mai bună scenografie" şi "Cea mai bună coloană sonoră".

Frances McDormand a primit premiul Oscar pentru "Cea mai bună actriţă", pentru interpretarea din "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", iar Gary Oldman a primit premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor", pentru interpretarea din "Darkest Hour". 

Premiul "Cel mai bun actor în rol secundar" a fost revendicat de Sam Rockwell, pentru "Three Billboards outside Ebbing, Missouri", iar "Cea mai bună actriţă în rol secundar" a fost numită Allison Jenney, pentru rolul din "I, Tonya".

Vedetele au ales pentru această ediție a Premiilor Oscar ținute în nuanțe intense precum albastru cobalt, roșu puternic sau galben aprins.
Nicole Kidman a arătat spectaculos într-o rochie albastru safir dintr-un material cu o strălucire discretă, o creație Armani Prive. Și actrița Jennifer Garner a optat pentru un ton intens de albastru cobalt, purtând o rochie cu trenă Atelier Versace. 

Allison Janney, Meryl Streep și Leslie Mann au ales ținute în nuanțe intense de roșu. Emma Stone a ieșit în evidență prin alegerea sa mai puțin obișnuită pentru Gala Premiilor Oscar. Actrița a purtat pantaloni negri și sacou roșu din saten, o ținută semnată Louis Vuitton.

Un alt stil care a dominat covorul roșu în noaptea Premiilor Oscar a fost cel al rochiilor strălucitoare.
Vedete precum Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'O, Sandra Bullock, Sally Hawkins, Gal Gadot sau Molly Sims au ales rochii acoperite cu paiete sau realizate din materiale cu strălucire metalică.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod