Cizmele hot ale sezonului, de la Hotstepper

Cizmele sunt un must have ale acestui sezon, iar diversitatea de materiale, forme si culori le transforma in piese irezistibile, potrivite pentru intalniri la birou, iesiri cu prietenii sau petrecerile stralucitoare ale iernii! Piesele cheie din colectia Hotstpper sunt cizmele peste genunchi, fascinantele cizme cu snake print sau cizmele de inspiratie western.
Colectia On Top cuprinde modele de cizme peste genunchi, create in atelierele Hotstepper din piele moale si comfortabila. Gama include atat modele cu talpa joasa sau cu toc gros, potrivite pentru intreaga zi, dar si piese super sexy cu tocuri ametitoare, care complimenteaza perfect silueta feminina a acestui sezon.

Snake print-ul este unul dintre motivele principale ale acestui sezon, astfel ca nu putea sa lipseasca din propunerile Hotstepper. Cizmele Silver Smokey Silver Print vor fi punctul de atractie al fiecarei tinute si se vor potrivi perfect cu paltoane supradimensionate si palarii cu boruri largi, amintind de siluetele anilor ‘70.

O tinuta fara franjuri nu are savoare in acest sezon, astfel ca cizmele Hotstepper de inspiratie western se integreaza perfect in peisaj.
Negre sau camel, ele se vor fi ideale in zilele calduroase de toamna si vor da o nota curajoasa oricarei tinute.

Produsele Hotstepper pot fi achizitionate online – www.hotstepper.ro – sau din magazinul brandului, situat in Strada Baratiei, nr 33 (in spatele magazinlui Cocor).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod