Ceas bărbătesc

5 accesorii care pot face orice bărbat mai atractiv

Orice bărbat va arăta bine dacă se îmbracă în haine elegante şi cu mult bun gust, însă cei care ştiu şi ce accesorii să-şi pună vor arăta spectaculos!

Accesoriile îţi vor contura stilul, iar opţiunile sunt atât de multe astăzi încât combinaţiile pot fi nelimitate. Este important să îţi creezi propriul stil unic, astfel încât şansele ca altcineva să îţi semene să fie tot mai mici.

Nu toate accesoriile ţi se vor potrivi, dar unele dintre ele te vor face să fii instantaneu mai atrăgător. Iată 5 accesorii care nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat:

1. Ceasurile


Primul accesoriu care te va face imediat să fii mai atrăgător este un ceas de bună calitate. De ce ţi-ar mai trebui un ceas, când ai mereu smartphone-ul la îndemână? Ei bine, băieţii se uită la telefon pentru a verifica cât e ora, pe când bărbaţii adevăraţi se vor uita la ceasul lor.

O privire rapidă spre încheietura mâinii este o modalitate mult mai clasică de a ţine evidenţa timpului, ca să nu mai vorbim cât de nepoliticos ar fi să îţi scoţi telefonul pentru a face acest lucru în timpul unei conversaţii. În unele ocazii se recomandă să ţii telefonul ascuns, cum ar fi la plajă, la o nuntă sau la o întâlnire.

Pe lângă faptul că te va ajuta să îţi stabileşti un program, ceasurile de mână îţi aduce stil. Ele sunt o formă de auto-exprimare, reflectând stilul de viaţă al purtătorului.
Ele pot spune multe despre personalitatea ta. Astăzi există o varietate de stiluri şi de modele de ceasuri, astfel încât oricine poate găsi măcar unul care să i se potrivească şi care să îi placă. Purtarea unui ceas face ca vestimentaţia să fie mai interesantă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod