Cum să arăți natural în poze

Ți se pare că nu ești foarte fotogenică? Probabil că alegi cu greu o poză care să îți placă. Iar în această epocă a smartphone-urilor și a rețelelor sociale, pozele au fost integrate în rutina zilnică. Așa că, în loc de a te îndepărta de poze, încearcă să urmezi câteva sfaturi care te ajută să arăți natural și relaxat în fața camerei.

Modalități prin care poți să arăți natural în poze


Multor persoane nu le place să fie fotografiate. Ceea ce este normal. Dacă nu ești un model profesionist, fotografii nu se așteaptă să te simți în largul tău atunci când te imortaliează în poze. Unii fotografi își rezervă timp pentru a relaxa oamenii înainte de ședințele foto propriu-zise, pentru că unele persoane devin foarte timide atunci când observă aparatul foto îndreptat către ele. Un fotograf poate să surprindă momentul perfect, însă există și câteva tehnici pe care le poți folosi, pentru a ieși mai bine în poze.
Iată care sunt acestea!

1. Ridică privirea la 3


Una dintre cele mai bune strategii care previne pozele în care ești cu ochii închiși constă în: subiecții trebuie să se uite la picioare. Fotograful numără până la 3, iar subiecții se uită direct la el. În acest fel, poate fi fotografiată cea mai naturală expresie.

2. Modifică-ți privirea


Este bine să te uiți în obiectivul camerei, dar nu te bloca pe acesta. Alternează punctul în care privești: uită-te în obiectivul camerei, apoi la fotograf și apoi dincolo de cameră.

3. Spune vocalele


Dacă atunci când spui "cheese" nu reușești să ai un zâmbet natural, încearcă să spui vocalele "a, e, i, o, u". Ține gura puțin deschisă, într-un mod în care te avantajează.

4. Zâmbește cu ochii


Uneori, um zâmbet larg poate părea puțin forțat. Dacă îți relaxezi gura și zâmbești cu ochii, poți crea o expresie mult mai relaxată și frumoasă.

5. Ajustează-ți poziția corpului


Există un motiv pentru care celebritățile adoptă acele poziții pe covorul roșu. Dacă stai dreaptă în fața aparatului de fotografiat, s-ar putea să te simți ciudat.
Pentru a te relaxa, fotografii recomandă să îți muți un umăr către aparatul foto. De asemenea, trebuie să ții cont de bărbie. Un truc bun este să vii cu fruntea puțin în față, pentru a-ți defini maxilarul.

6. Alege lumina perfectă


Poți face poze perfecte dacă ai lumina bună. Dacă ești în interior, mergi la o fereastră și lasă lumina difuză să cadă direct pe tine. Dacă te afli afară, alege zonele situate în umbră.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod