Idei de styling pentru o talie mai îngustă

Talia subțire este un simbol al feminității. Iar câteva trucuri simple de stil și alegeri vestimentare inspirate te pot ajuta să-ți pui talia în valoare. Iată de ce ar trebui să ții cont:

Alege haine strânse pe corp

Tricourile largi, rochiile cu o croială lejeră sau dreaptă nu te avantajează deloc dacă vrei să-ți pui talia în evidență. Acestea îți ascund formele, iar dacă ai câteva kilograme în plus și vrei să le ascunzi sub acest tip de haine trebuie să știi efectul este cel contrar. Hainele largi te faci să pari masivă, în timp ce piesele vestimentare mulate în jurul taliei o vor accentua. De asemenea, vei avea nevoie de un croitor bun la care să apelezi pentru a-ți retușa hainele care sunt prea largi.
Atunci când par să fie făcute pentru tine vor arăta senzațional, fără costuri prea mari.

Alege topuri cu decolteu "V"

Un decolteu în forma literei "V" îți va alungi trunchiul și va atrage atenția în zona taliei, spre deosebire de cele la baza gâtului care mențin privirea în partea de sus. 

Optează pentru fuste cu croială "A"

Este vorba despre fustele care se lărgesc spre poale și care arată precum litera A. Sunt ideale pentru a-ți evidenția talia, dar numai dacă alegi topuri pe care să le bagi în fustă, nu cele pe care să le porți deasupra.
În acest fel talia va fi pusă în valoare. O fustă cu o astfel de croială realizată dintr-un material ușor rigid își va menține forma voluminoasă, accentuând și mai mult talia.

Poartă topuri care creează iluzii optice

Este vorba despre topurile în culori bloc, dar care au detalii într-o altă culoare pe laterale, ce se subțiază către talie. Acestea creează foarte ușor iluzia de subțiere în zona taliei.

Alege topuri sau rochii cu umerii goi

Pentru că zona umerilor este cea mai lată parte a corpului, atunci când porți piese vestimentare care o expun și care trasează o linie orizontală asupra ei vei obține prin comparație senzația unei talii mai înguste. Un alt avantaj este că topurile cu umerii goi se numără printre tendințele acestui sezon.

Poartă curele

O curea sau oricare altă delimitare a taliei, fie că este vorba de un cordon sau o inserție de material într-o altă culoare îți vor accentua talia și o vor face să pară mai subțire. Este un truc pe care îl poți pune în practică indiferent dacă porți rochii, fuste sau pantaloni.

Investește în topuri peplum

Acest tip de bluză are o croială strânsă pe corp, iar în zona imediat sub talie este evazată, ceea ce face ca talia să pară mult mai îngustă. Topurile peplum sunt realizate din textile ceva mai groase sau ușor irgide, care își mențin forma. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod