Modă. 5 greşeli vestimentare care te fac să pari mai scundă. Evită-le!

Genţile supradimensionate sunt în trend, dar cu toate acestea nu sunt o alegere bună pentru femeile mignone. Creează o disproporţie care te dezavantajează
Prima regulă care te ajută să pari mai înaltă este aceea de a crea un look uniform, cu cât mai puţine întreruperi vizuale posibile. Aceste "întreruperi" sunt linii orizontale precum delimitările între două piese vestimentare, accesorii sau detalii care atrag atenţia în partea de jos a corpului. Iată ce greşeli să eviţi:

Porţi rochii şi fuste prea lungi

O femeie de înălţime medie va părea mai scundă dacă alege rochii şi fuste care depăşesc ca lungime nivelul genunchilor. Rochiile până deasupra genunchilor sunt ideale pentru a da impresia de picioare lungi şi sexy.

Atragi atenţia în partea de jos a corpului

Accesoriile pe care le foloseşti în zona inferioară a corpului, precum curelele sau pantofii, îi obligă pe oamenii care te întâlnesc să-şi îndrepte privirea în jos, şi prin urmare le creezi impesia că eşti scundă. Atrage atenţia asupra părţii de sus a corpului, printr-un decolteu sexy, un colier colorat sau un ruj intens.

Pantofii decupaţi prea mult

Acest gen de pantofi, cu o zonă lată decupată în dreptul vârfurilor, creează un efect vizual de picioare "tăiate". Vei părea astfel mai scundă decât eşti.
Optează în schimb pentru pantofi cu vârful alungit, de culoarea pielii, care alungesc picioarele şi oferă impresia de continuitate. Nuanţele nude sunt ideale pentru asta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod