Modă. Cele mai interesante ţinute de la American Music Awards. 12 imagini

Gala American Music Awards, în cadrul căreia sunt decernate în fiecare an premiile industriei muzicale americane, a avut loc duminică, 22 noiembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles. Vedetele care au defilat pe covorul roşu la această ediţie s-au întrecut în ţinute extrem de sexy. Negrul, paietele şi materialele transparente au fost predominante.

Două staruri proaspăt divorţate, Ciara şi Gwen Stefani, au ţinut morţiş să-şi etaleze trupurile perfect tonifiate în rochii negre din voal transparent. Nu au fost singurele vedete care au ales ţinute transparente.

Şi surorile Kendall şi Kylie Jenner au optat tot pentru negru, ambele purtând rochii foarte sexy, scurte şi cu zone decupate. Iată câteva dintre cele mai interesante ţinute ale vedetelor de la această gală:

1 din 13

Julianne Hough

Actriţa şi cântăreaţa Julianne Hough a purtat o rochie deosebită, cu un imprimeu de inspiraţie etnică şi crăpături înalte pe ambele picioare. Vedeta şi-a asortat ţinuta cu o pereche de sandale cu platformă, un clutch gri şi cercei candelabru de nuanţă albastru închis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod