Modă. De ce trebuie să ai un trench în garderobă? 30 de vedete care îl poartă

Mereu în trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, este o piesă care se bucură de aceeaşi popularitate ca în urmă cu o sută de ani, când a fost imaginat de Thomas Burberry, odată cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardină.
Tocmai de aceea, nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor, oferind o apariţie impecabilă, de fiecare dată când este purtat. 

Nu este de mirare că în fiecare sezon el revine în atenţia celebrităţilor internaţionale care îl reinterpretează în ţinute chic, care atestă statutul lor. Cu o eleganţă şi un stil aparte, avocatul şi activista de origine britanico-libaneză Amal Alamuddin (soţia lui George Clooney) a fost fotografiată pe străzile Londrei purtând un trench din piele întoarsă într-un superb degrade de nuanţe turcoaz. 

Acelaşi trench se află şi în garderoba “felinei” Naomi Campbell care a fost surprinsă la aeroport purtând această piesă vestimentară în combinaţie cu cizme din piele întoarsă, o pălărie chic şi o geantă a brand-ului britanic Burberry.
În vârstă de 24 de ani, cu o silueta perfectă şi o piele măslinie, top-modelul britanic Jourdan Dunn a atras toate privirile într-un trench din piele întoarsă, pe care l-a purtat direct pe piele şi l-a accesorizat cu pantofi snake şi un plic. 

“Piesa forte” a prezentărilor de modă Burberry, trench-ul este reinterpretat, an de an, în colecţiile feminine, masculine şi de copii prin materiale revoluţionare şi detalii “chic”, fapt ce a contribuit la succesul brand-ului. Dacă în anii trecuţi, am admirat pe podium trench-uri metalizate, în nuanţe ţări, trench-uri transparente din cauciuc,din piele întoarsă în nuanţe degrade sau din dantelă, cu aplicaţii strălucitoare din oglinzi şi broderie, anul acesta celebra piesă vestimentară se afirmă puternic cu modele din caşmir în mai multe variante de culori (aşa cum îl poartă Jennifer Lawrence, Poppi Delevingne şi Anne Hathaway).

Celebrităţi, top modele internaţionale, "socialites", precum Angelina Jolie, Zoe Deschanel, Margot Robbie, Rosie Huntington Whiteley, Zoey Deschanel, Kristen Stewart, Karlie Kloss îl poartă la ţinutele de zi cu zi în variantele clasice, în timp ce Paloma Faith, Keira Knightley, Serena Williams îl preferă la ţinutele elegante de seară. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod