Strălucește la petrecerea de Crăciun!

Printre pregătirile pentru sărbătorile de iarnă se numără și alegerea ținutei pentru petrecerea de Crăciun. Unul dintre factorii decisivi în alegerea outfitului pentru petrecere este locul în care aceasta se va desfășura.

Fie că alegi o ținută casual sau elegantă este important ca aceasta să se potrivească personalității tale și locului în care aceasta va fi organizată.

”Colindă” printre ideile noastre de ținute pentru petrecerea de Crăciun și spune-ne care este preferata ta!

Ținuta pentru petrecerea de Crăciun a companiei  

Când vine vorba de petrecerea de Crăciun a companiei, dress-code-ul trebuie să fie eleganța. Poți lăsa deoparte ținutele pe care le adopți zi de zi la serviciu și te poți îndreapta către ținute care să îți aducă un strop de strălucire, însă nu exagera prin alegerea celei mai sclipitoare rochii din garderobă.

O salopetă elegantă este alegerea optimă pentru o ținută îndrăzneață, dar care este o dovadă incontestabilă de stil. Pentru o notă de rafinament accesorizează-ți ținuta cu un o pereche de cercei și un clutch.

Ținuta pentru petrecerea de Crăciun la restaurant


Elementele unui outfit pentru petrecerea de Crăciun la restaurant trebuie să graviteze în jurul unei piese vestimentare cheie. După ce ai ales piesa de bază a outfitului, poți adăuga alte elemente cu care să conturezi o ținută fabuloasă.



Ținuta pentru această petrecere trebuie să fie una feminină, chic, care să nu treacă neobservată. Pentru că o petrecere la restaurant impune o anumită eleganță în vestimentație, propunerea noastră este rochia. Dacă ești o fire dezinvoltă, căreia îi place să se afle în centrul atenției, acceptă provocarea de a purta o rochie roșie din catifea sau dantelă cu mâneci lungi sau trei sferturi, pe care le poți găsi pe FashionUP. Desigur, această  rochie trebuie purtată cu o pereche de sandale sau pantofi eleganți cu toc.

Ținuta pentru petrecerea de Crăciun de acasă


Crăciunul înseamnă reuniune de familie, acasă, tradiții și cadouri.

Chiar dacă nu trebuie să porți stiletto sau rochii glamorous, această sărbătoare merită celebrată într-un mod festiv. Indiferent dacă ești invitat sau gazdă, ținuta pentru petrecere trebuie să fie una care să-ți ofere confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa pe canapeaua din living sau pentru a te bucura de joaca cu copii, dar și eleganța care nu trebuie să-i lipsească niciunei ținute festive.



Dacă vrei să optezi pentru o ținută formată din două piese, poți alege o pereche de jeanși sau o fustă evazată, căreia să-i atașezi un top roșu sau alb.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod