A devenit faimos pe Instagram pentru că parodiază ținutele vedetelor. Creațiile sale sunt de tot râsul!

Să parodiezi fotografiile postate de vedete pe rețelele de socializare a devenit deja un trend foarte răspândit - de la celebra actriță de comedie australiana Celeste Barber, care face haz pe seama pozelor sexy postate de vedete, și până la un inginer în vârstă de 44 de ani din India care se amuză imitând ținutele starurilor.
Emanuele Ferrari, cunoscut pe rețelele de socializare drept Emi, este un adolescent din Italia care urmează aceeași rețetă. Tânărul a strâns 761.000 de followeri pe Instagram datorită fotografiilor sale amuzante, în care imită ținutele vedetelor folosind numai lucruri pe care le găsește prin casă. Emanuele a început să posteze încă din 2014, iar în scurt timp a strâns numeroși fani.

În ceea ce privește motivul pentru care a început să parodieze look-urile vedetelor, Emanuele susține că ținutele purtate de staruri la show-urile de modă l-au inspirat.
"Am observat că unele haine de la festivalurile de modă sunt complet absurde și le-am recreat în minte folosind materiale care se găsesc prin casă. Astfel am decis să-mi creez contul și să-mi fac de cap", a declarat Emanuele pentru BoredPanda. 

Ferrari a mai spus că cele mai importante surse de inspirație sunt ținutele purtate de familia Kardashian, dar și cele ale bloggerului italian Chiara Ferragni. Tânărul susține că a strâns numeroși fani dintr-un motiv simplu: "Pe net, ironia devine virală", a spus acesta. 

Deși toți ochii sunt pe el, Ferrari spune că acesta este doar un hobby, iar cel mai mult timp îl dedică facultății.
"Nu știu exact unde mă va duce acest lucru, dar pentru moment este ceva ce îmi place să fac", a mai spus tânărul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod