Actrița Rita Moreno a purtat la Premiile Oscar 2018 aceeași rochie ca în 1962

Rita Moreno și-a făcut apariția pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar îmbrăcată cu aceeași rochie pe care a purtat-o în anul 1962, când a câștigat trofeul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar.
Vedeta în vârstă de 86 de ani a defilat pe covorul roșu la cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar într-o rochie neagră, cu imprimeu floral auriu. Rochia are nu mai puțin de 56 de ani, fiind ținuta pe care actrița a purtat-o la ediția din anul 1962 a Galei Oscar, când a primit premiul Cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din "West Side Story".

Creată de designerul filipinez Pitoy Moreno, care s-a stins din viață anul acesta, pe 15 ianuarie, rochia este realizată dintr-un material numit "obi", folosit în mod tradițional în Japonia sub forma unei panglici late pentru a lega un kimono.


"Ai putea crede că s-a deteriorat! Stătea atârnată în dulapul meu", a declarat actrița într-un interviu live pentru postul E!.

Actrița, care a înmânat un premiu duminică noapte în cadrul celei de-a 90-a ediții a Premiilor Oscar, a adus câteva modificări rochiei purtate în 1962.
Pentru că a eliminat bretelele, vedeta a putut asorta rochia cu un colier masiv, auriu.

Rita Moreno, născută pe 11 decembrie 1931, în Puerto Rico, este una dintre puținele actrițe care dețin cele mai importante premii din industria de divertisment. Aceasta se numără printre cei 12 artiști care au în palmares cele patru trofee pestigioase: Oscar, Emmy, Grammy și Tony.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod