Antonio Banderas, student la modă

Actorul spaniol a devenit student la vârsta de 55 de ani, după ce s-a înscris la un curs de modă organizat de Central Saint Martins College, un renumit institut de arte şi design din Londra, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Starul hollywoodian, devenit celebru cu rolul pe care l-a interpretat în filmul "Masca lui Zorro/ The Mask of Zorro" (1998), a făcut acest anunţ prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram.

Fotografia, care îl arată pe celebrul actor pozând alături de patru manechine de croitorie, este însoţită de următorul mesaj: "A doua săptămână de studiu la Central St. Martins a început. E intens, interesant, serios şi amuzant în acelaşi timp".

Central Saint Martins College, considerat unul dintre cele mai bune institute de modă din lume, a fost frecventat de-a lungul anilor de mulţi designeri britanici de succes, precum Stella McCartney şi Alexander McQueen.

O purtătoare de cuvânt a instituţiei londoneze a confirmat faptul că Antonio Banderas a devenit student al acestui institut, la care urmează un curs intensiv de modă, organizat pe o durată determinată.

Antonio Banderas a apărut recent în filmul "Pielea în care trăiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar.

În ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria "Shrek" şi din filmul "Motanul încălţat/ Puss in Boots", notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod