Bărbați 'însărcinați' pe podium, la o prezentare de modă din Londra
Modă · Stiri / 12.06.2018

Nu hainele au fost cele care au atras atenția la prezentarea noii colecții a designerului Xander Zhou, desfășurată luni seara în cadrul London Fashion Week.

Modelele masculine cu burți false de gravide au fost principalul subiect de discuție după show.

Potrivit smh.com, bărbații 'însărcinați' care defilau pe scenă se mângâiau pe burtă, iar unii chiar își ridicau tricourile pentru a expune protezele care imitau perfect burta de gravidă. Tricourile lor aveau imprimat mesajul "new world baby" (copil din lumea nouă).


Designerii au folosit adesea modele insărcinate în cadrul prezentărilor de modă. În luna septembrie a anului trecut Eckhaus Latta a apelat la o femeie însărcinată pentru a prezenta unele ținute în cadrul Săptămânii Modei de la New York, iar modelul Gemma Ward a defilat însărcinată pentru David Jones în urmă cu doi ani.

Este de înțeles de ce designerii includ femei însărcinate în show-urile lor de prezentare, într-o lume a modei care cere tot mai multă diversitate în ceea ce privește vârsta, etnia, dimensiunile sau sexul modelelor. Dar nu este la fel de simplu de realizat ce anume a dorit designerul Xander Zhou să obțină folosind bărbați cu proteze de burtă în prezentarea sa.Potrivit smh.com.au, creatorul de modă a declarat că bărbații "însărcinați" care i-au prezentat creațiile în cadrul Săptămânii Modei de la Londra reprezintă futurismul și posibilitatea existenței vieții extraterestre.

Pe contul de Instragram al brandului a fost postată o fotografi cu modelul Daniel Olze cu o proteză de burtă, însoțită de mesajul "Noi cei de la Supernatural, Extraterrestrial & Co. suntem pregătiți pentru un viitor în care bărbații pot fi însărcinați".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro