Kendall Jenner face senzație la Cannes cu ținute transparente și costume de baie decupate

Festivalul de Film de la Cannes este ocazia perfectă pentru starurile care vor să iasă în evidență cu ajutorul ținutelor spectaculoase.
Modelul Kendall Jenner, mezina clanului Jenner-Kardashian, profită din plin de acest eveniment, reușind să atragă toată atenția prin ținutele sale cât se poate de îndrăznețe. Alături de prietena sa cea mai bună, modelul Bella Hadid, Kendall formează un duo ce nu poate fi trecut cu vederea.




Modelul Victoria's Secret a purtat la evenimentele de pe covorul roșu de la Cannes rochii transparente, care lasă puțin loc imaginației. Kendall atrage toate privirile și în timpul liber petrecut la Cannes.
Aceasta a fost fotografiată purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, decupat în zona posteriorului.



Modelul a ales pentru premiera filmului "Les Filles du Soleil", care a avut loc pe 12 mai în cadrul Festivalului de Film, o rochie din voal alb, transparent. Creația Schiaparelli Haute Couture, din colecția toamnă/iarnă 2017-2018, a fost purtată fără sutien, astfel că sânii vedetei puteau fi observați fără prea mare dificultate.



Nu este pentru prima dată când Kendall adoptă un astfel de look.
Cu o seară înainte, modelul în vârstă de 22 de ani a participat la petrecerea Secret Chopard Party din cadrul Festivalului, purtând fără sutien o rochie mini, transparentă, din material strălucitor. Creația Alexandre Vauthier realizată din plasă verde cu aplicații din cristale aurii a fost accesorizată cu bijuterii Chopard și o pereche de sandale cu toc înalt.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod