Meghan Markle, criticată pentru o ținută purtată în Australia

Meghan Markle, criticată pentru o ținută purtată în Australia

Meghan Markle a atras toate privirile la Gala Australian Geographic Society Awards, desfășurată pe 26 octombrie la Hotelul Shandri-La din Sydney.
Ducesa de Sussex a purtat la ceremonie o rochie neagră acoperită cu voal, cu un imprimeu sub formă de păsări, o creație semnată Oscar de la Renta. 

Dacă de obicei ținutele purtate de Meghan sunt admirate și atrag numai cuvinte de laudă, rochia purtată la evenimentul caritabil din Australia i-a adus ducesei câteva critici pe rețelele de socializare. Unii dintre internauți au scris că fosta actriță a reușit să transforme Gala într-o "paradă de modă", în loc să atragă atenția asupra problemelor ridicate de acest eveniment major din Australia, al cărui scop este promovarea acțiunilor de protejare a mediului și conservare a naturii.

În cadrul galei, Meghan a oferit premiul Young Conservationist of the Year adolescentei Sophia Skarparis, pentru inițiativa sa de a interzice folosirea pungilor de plastic în New South Wales.

Rochia purtată de Ducesa de Sussex a atras toate privirile, fiind deosebit de elegantă, adecvată pentru evenimentul de gală la care a participat. Ducesa de Sussex arăta precum o prințesă din basme în rochia sa voluminoasă din voal imprimat. Cu toate aceastea, unii useri de pe Twitter s-au grăbit să-și arate dezaprobarea față de ținuta purtată de Meghan.

Aceștia au susținut că Meghan și-a dorit să acapareze toată atenția la Gala Australian Geographic Society Awards.

"Frumoasă rochie, dar ducesa pare dezorientată și se uită în jur ca să-și dea seama încontro să se îndrepte. De ce nu o ține Harry de mână, ca de obicei? Despre ce este vorba aici? Paradă de modă pentru rochie? Era drăguț dacă ar fi donat acea rochie pentru o fată săracă", a scris cineva pe Twitter.

Alții s-au grăbit să spună că rochia, din noua colecție Oscar de la Renta, i-a fost împrumutată lui Meghan tocmai pentru a promova brandul și colecția proaspăt lansată.

Dar fanii lui Meghan i-au sărit imediat în apărare acesteia.
"Ducesa de Sussex arată uimitor! Rochia aceea este superbă!", a scris un user.

"Ducesa arată pur și simplu ravisant. Atât de feminină, de elegantă și de sexy. Face ca sarcina să arate grozav. O iubesc", a mai scris un fan.

"Ducesa are un stil impecabil de fiecare dată. Nu apare niciodată o fotografie sau o ținută neinspirată. Arată la fel de uimitor ca de fiecare dată", adaugă un altul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod