Meghan Markle, criticată pentru ținuta purtată la aniversarea Reginei Elisabeta

Soția prințului Harry a fost criticată pe rețelele de socializare pentru ținuta pe care a ales să o poarte la un eveniment oficial al Casei Regale Britanice.
Meghan Markle a purtat o rochie roz cu umerii goi, încălcând protocolul familiei regale care interzice purtarea unor ținute cu umerii goi sau decolteu adânc la un astfel de eveniment.

Parada Trooping The Colour este celebrarea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a. Deși aceasta este născută pe 21 aprilie, tradiția Casei Regale este aceea de a-i sărbători în mod oficial aniversarea într-o duminică din luna iunie. O altă tradiție a paradei Trooping The Colour este defilarea trupelor militare prin dreptul Palatului Buckingham, fiecare detașament purtând propriul steag.

Meghan a ales pentru acest eveniment oficial o rochie roz cu umerii goi, o creație Carolina Herrera.
Un astfel de model a fost preferat de-a lungul anilor de Michelle Obama sau Jackie Onassis.

Chiar dacă Ducesa de Sussex a arătat impecabil în ținuta aleasă, unii oameni nu au fost deloc încântați de stilul adoptat de ea și și-au arătat nemulțumirea prin postări pe rețelele de socializare.

"O ținută cu umerii goi este nepotrivită pentru un eveniment precum Trooping sau oricare alt eveniment oficial", a scris unul dintre useri pe Twitter.

"Mi se pare că alegerea sa de a purta o rochie cu umerii goi a forțat nota pentru celebrarea zilei de naștere a Majestății Sale Regina Elisabeta.
Am senzația că va împinge limitele puțin cam mult"
, a scris o altă persoană pe Twitter.

Potrivit publicației The Sun, "tradiția cere de obicei ca femeile din familia regală să nu poarte ținute cu umerii goi sau alte stiluri care le expune pielea".

Deși au fost mulți care s-au arătat nemulțumiți de ținuta purtată de Meghan la evenimentul oficial, au fost și numeroase persoane care i-au apreciat look-ul și, mai ales, curajul de a ieși din tipare.

"Cred că a arătat minunat. Tânără, fermecătoare și chic", a scris o persoană pe rețeaua de socializare. 

"Cine este deținătorul acestei cărți de reguli despre care tot vorbiți voi?", a adăugat o altă persoană, făcând referire la faptul că nu există reguli scrise cu privire la felul în care trebuie să se îmbrace un membru al familiei regale.

O altă persoană a distribuit o serie de fotografii cu Kate Middleton, Prințesa Diana și Regina Elisabeta purtând ținute cu umerii goi.

Iar atunci când a fost comparată cu alte membre ale familiei regale, se pare că Meghan le amintește fanilor săi de prințesa Diana.
"Este o femeie frumoasă. Iubesc faptul că a spart o mulțime de bariere! Deși respect Familia Regală și protocolul său, este învigorant să vezi cum cineva aduce schimbarea. Meghan îmi amintește de Diana mai mult decât Kate", a scris un alt user pe Twitter. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod