Meghan Markle, strălucitoare într-o ținută roz pal

După ce a fost anunțat faptul că Regina Elisabeta i-a acordat lui Meghan Markle onoarea de a fi patronul regal al patru instituții culturale și caritabile, Ducesa de Sussex a făcut prima sa vizită oficială în calitate de patron regal al Teatrului Național din Londra.

Meghan a purtat o rochie roz pal asociată cu un sacou în aceeași culoare, ambele creații ale designerului american Brandon Maxwell. Ducesa a asortat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto din piele întoarsă de culoare nude ai unuia dintre brandurile sale favorite de încălțăminte, Aquazzura, dar și cu un clutch Carolina Herrera.

Rochia strânsă pe corp i-a evidențiat burtica de gravidă, Meghan fiind însărcinată în șase luni. Ducesa de Sussex și soțul său, Prințul Harry, vor deveni părinți în luna aprilie.

Pantofii Aquazurra Very Matilde, care costă 495 de euro, sunt cei pe care Ducesa de Sussex i-a purtat cu ocazia anunțării logodnei cu Prințul Harry.



În timpul vizitei, Meghan a participat la workshop-uri cu membrii din echipa de producție a teatrului și s-a întâlnit cu ucenici care lucrează ca tehnicieni în departamente precum tâmplărie, metalurgie și pictură.

Fosta actriță, care a studiat actorie și relații internaționale la Universitatea Northwestern înainte de a-și începe cariera ca actriță de televiziune, a asistat apoi la un spectacol inspirat de romanul "Calul de război", realizat de copii.



Într-un filmuleț postat pe Twitter de reporterul regal Carolyn Durand, Meghan poate fi văzută discutând cu copiii și întrebându-i dacă le-a fost dificil să învețe replicile pentru piesa de teatru.


La fel ca și celelalte trei patronaje, acest nou rol pe care Meghan îl are este în concordanță cu pasiunile și interesele sale.
"Ducesa crede cu tărie că arta poate fi folosită pentru a aduce împreună oameni din comunități și medii diferite, iar această primă vizită oficială la Teatrul Național are rolul de a pune în prim-plan acest lucru, dar și acela de a întâlni unele dintre echipele talentate și ucenicii care lucrează în spatele scenei", au declarat oficialii Palatului Kensington înaintea vizitei.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod