Melania Trump a purtat o pălărie jignitoare pentru africani, în timpul unei vizite în Kenya

Ai putea crede că Melania Trump și-a învățat lecția după ce a purtat o jachetă cu mesajul "Mie chiar nu-mi pasă. Ție?" atunci când a vizitat anul trecut copii imigranți în centre de detenție.
Measajul negativ transmis de haina sa i-a adus extrem de multe critici și a provocat un val de indignare în rândul americanilor și nu numai. După acest episod, era de așteptat ca Prima Doamnă a Americii să nu mai repete o astfel de gafă vestimentară de proporții. 

Dar Melania a făcut exact aceeași greșeală în timpul vizitei recente din Africa. Soția lui Donald Trump a purtat o pălărie controversată, de tip cască, purtată în trecut de coloniștii europeni din Africa. Accesoriul reprezintă o perioadă în care africanii erau exploatați fără milă de europeni, iar cetățenii din actualele țări africane o consideră jignitoare.

Prima Doamnă a fost într-o călătorie în Africa, neînsoțită de Președintele American Donald Trump.
Melania a împărțit pături și a îmbrățișat copii.

În timp ce se afla într-o plimbare prin Parcul Național Nairobi din Kenya, soția lui Donald Trump a decis să-și accesorizeze ținuta cu o pălărie caschetă, de inspirație colonialistă. 

Potrivit The Guardian, pălăriile de tip cască sunt un simbol al opresiunii, iar "soldații, ghizii și specialiștii care studiază natura au înlocuit de mult timp pălăria caschetă cu modele mai puțin controversate, deși acestea sunt încă folosite în timpul ceremoniilor oficiale din câteva țări, dar și de turiștii care vin în Africa și care nu cunosc sensibilătățile și condițiile vieții de aici.".


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod