Motivul pentru care Gucci s-a implicat în lupta împotriva deținerii de arme în SUA

Atacul armat de săptămâna trecută de la liceul Marjory Stoneman Douglas din Florida, în care au fost ucise 17 persoane, a reaprins dezbaterea asupra controlului armelor în Statele Unite.
Supraviețuitori și studenți din întreaga țară au inițiat campanii pentru reforma legislativă și pregătesc un marș în Washington și alte orașe americane, care se va desfășura pe 24 martie.

De obicei companiile mari se implică rar în probleme politice, preferând să rămână neutre, dar brandul italian Gucci s-a alăturat campaniei împotriva armelor, donând jumătate de milion de dolari organizației March For Our Lives, care organizează demonstrațiile de luna viitoare. O echipă care va reprezenta compania se va alătura, de asemenea, marșului din luna martie, potrivit businessoffashion.com.

Compania Gucci a fost afectată direct de problema atacurilor armate din Statele Unite.
În iunie 2016, atunci când un bărbat a ucis 49 de persoane într-un club din Orlando, Florida, printre victime s-a numărat și un angajat Gucci. Un altul a fost grav rănit.

"Susținem mișcarea March For Our Lives și studenții neînfricați din întreaga țară care cer ca viețile și siguranța lor să devină o prioritate. Cu toții am fost afectați direct sau indirect de aceste tragedii fără sens, iar Gucci se alătură cu mândrie acestei mișcări, donând suma de 500.000 de dolari", au anunțat reprezentanții companiei printr-o declarație oficială.

"Sunt impresionat de curajul acestor studenți.
Dragostea mea este alături de ei și va fi lângă de ei pe 24 martie. Susțin March For Our Lives și tinerii puternici din Statele Unite care luptă pentru generația lor și pentru cele viitoare
", a declarat Alessandro Michele, director artistic Gucci.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod