Noua colecție Barbie va include păpuși în scaun cu rotile sau cu proteză de picior

Noua colecție Barbie va include păpuși în scaun cu rotile sau cu proteză de picior

Linia Barbie Fashionistas continuă să-și extindă diversitatea. În această vară, Mattel, compania care deține Barbie, va lansa o păpușă în scaun cu rotile, dar și o păpușă cu proteză de picior.
Într-o declarație recentă, reprezentanții Mattel au declarat că extinderea colecției de păpuși va lărgi definiția frumuseții.

"Ca brand, putem duce la un alt nivel discuțiile despre dizabilitățile fizice prin includerea lor în linia noastră de păpuși fashion, pentru a arăta o perspectivă multidimensională asupra frumuseții și modei", au spus reprezentanții Mattel, potrivit usatoday.com.

O păpușă în fotoliu rulant a fost una dintre cele mai solicitate piese de către fani.

Păpușa, care va fi lansată în vară, va avea articulații astfel încât să fie așezată cu ușurință în scaunul cu rotile, dar și alte păpuși din linia Made to Move pot fi folosite împreună cu fotoliul rulant.
Păpușa, scaunul rulant și o rampă compatibilă cu casa DreamHouse se vor vinde cu aproximativ 19,99 dolari.

Alte păpuși din colecția Fashionista se vor vinde cu 9,99 dolari, inclusiv păpușa cu proteză de picior detașabilă.

Colecția următoare va include păpuși cu păr împletit și păpuși cu diferite forme ale corpului inclusiv unele cu bust mai mic, cu o talie mai puțin definită sau cu brațe mai bine definite.

În urmă cu câțiva ani, Mattel a creat colecția Fashionistas pentru a include păpuși cu diferite culori ale pielii, ochilor și părului, dar și forme diferite ale corpului, de la păpuși înalte la unele mignone sau cu forme.
Nici Ken nu a fost uitat. Acesta a fost creat cu diferite nuanțe de piele, ochi și păr, dar și conformații diferite ale corpului.

Mișcarea a fost concepută pentru a "inspira fetele să spună mai multe povești și să găsească păpușa care le inspiră", au declarat reprezentanții companiei.

Dar schimbarea a venit și din cauza criticilor aspre la care a fost supusă Barbie ani la rândul, în special din cauza formelor nerealiste ale corpului, printre care asocierea dintre bustul voluminos, talia foarte subțire și picioarele lungi. 
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod