23
O prezentare de modă cum nu s-a mai văzut: Chanel a creat o plajă cu nisip şi valuri în interior
Modă · Stiri / 03.10.2018

Creaţiile propuse de Chanel la fiecare prezentare de modă atrag atenţia prin designul impecabil şi atenţia la detalii.

Dar pentru colecţia primăvară-vară 2019, celebrul Karl Lagerfeld, designerul Chanel, a dus totul la un alt nivel, realizând una dintre cele mai spectaculoase prezentări de modă văzute vreodată.

Podiumul de prezentare a fost transformat într-o plajă cu un aspect cât se poate de natural, cu nisip, apă şi valuri înspumate. Totul s-a desfăşurat în Grand Palais des Champs-Elysées, celebra sală de expoziţii şi muzeu din Paris. Show-ul a purtat numele "Chanel by the Sea" şi a inclus tot ceea ce întâlnim în mod obişnuit pe o plajă, de la nisip, valuri, ponton, salvamari.Karl Lagerfeld, designerul de origine germană care se află în spatele creaţiilor Chanel de 35 de ani, i-a invitat pe jurnalişti, influnceri, vedete şi fashioniste să admire colecţia de haine pentru primăvară-vară 2019 într-un cadru spectaculos, conceput chiar de el.

Nu se ştie exact care este mecanismul prin care a fost creată plaja cu un aspect impecabil şi valuri ce le imită perfect pe cele naturale, dar rezultatul este uimitor.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro